Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 10:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drugace te pa enoprostorec navdusi z leti, ce ne ze na prvi pogled , ko vidis, kako na izi gres noter in se bolj na izi ven. saj, mene tukaj čisto zadovolji trafic še spimo lahko noter pa ravno zato sem skeptična za še en velik avtol Aha, imate pa res cel vozni park .
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 10:36:01
|
|
|
|
rija
|
jaz se ga močno, močno trudim zreducirat
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 10:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj bos pa twingica obdrzala? razen zato, ker je lusen ?
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 10:44:16
|
|
|
|
rija
|
tvingo itak ni vreden nič, pa ga imam za v službo in da se potem babe furamo po mestu.... za tega jurja ali dva, kar dobim zanj, je tak bolj koristen....pa na banko, pa na pošto, pa na kavo, pa kakšno robo dostavimo.... edino me moti, da bo ta scenik prevelik in da bo večino časa parkiran doma kot je zdaj laguna, ker na družinske zadeve itak hodimo s traficom....ampak moj si ne da veljati....pa iščem eventuelne pomanjkljivosti
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 10:45:55
|
|
|
|
Anonimen
|
edino me moti, da bo ta scenik prevelik in da bo večino časa parkiran doma kot je zdaj laguna, ker na družinske zadeve itak hodimo s traficom....ampak moj si ne da veljati....pa iščem eventuelne pomanjkljivosti aha. tezka bo , razen da ne rabite novega avta.
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 10:46:14
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija tvingo itak ni vreden nič, pa ga imam za v službo in da se potem babe furamo po mestu.... za tega jurja ali dva, kar dobim zanj, je tak bolj koristen....pa na banko, pa na pošto, pa na kavo, pa kakšno robo dostavimo.... edino me moti, da bo ta scenik prevelik in da bo večino časa parkiran doma kot je zdaj laguna, ker na družinske zadeve itak hodimo s traficom....ampak moj si ne da veljati....pa iščem eventuelne pomanjkljivosti Saj, zakaj pa rabite še en avto? Pa naj mož tebi kupi novega twingiča, da boš ful frajerka. Edino, če se tega boji, da boš po mestu divjala in na polno čez polne.
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 11:33:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Saj, zakaj pa rabite še en avto? Pa naj mož tebi kupi novega twingiča, da boš ful frajerka. Edino, če se tega boji, da boš po mestu divjala in na polno čez polne. tvingo ni dovolj varen za prestolonaslednika
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 11:36:11
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: miapia Saj, zakaj pa rabite še en avto? Pa naj mož tebi kupi novega twingiča, da boš ful frajerka. Edino, če se tega boji, da boš po mestu divjala in na polno čez polne. tvingo ni dovolj varen za prestolonaslednika Glej, če je hudo, potem tudi Scenic ne bo pomagal. In je še ta premalo. Potem pa možu predlagaj Scanio . Ta bo ziher med bolj varnimi.
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 11:37:35
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Potem pa možu predlagaj Scanio . Ta bo ziher med bolj varnimi. bejž, bodi tiho moj ma ušesa na pecljih, pa oči tudi
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 11:54:59
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Poraja se mi vprašanje, čemu kupit scenica, če imate doma trafica? Samo poanta, prosim, poanta.
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 11:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Moški ne rabijo poante. Samo da je večji, daljši...
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 11:59:17
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Moški ne rabijo poante. Samo da je večji, daljši... Sam trafic je večji, daljši, močnejši?
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 14:01:01
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Samo da je večji, daljši... jap, po moje bo to poanta...
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 14:50:34
|
|
|
|
*tajda*
|
No mi imamo pa z renaulti zelo slabe izkušnje,sicer ne z senicom,ampak moje je kupil dve leti nazaj novega renaulta pa mu je šla elektronika,tako da smo ga po hitrem postopku prodali. Ko sem imela pa jaz pred leti cliota mi je pa dobr delal,če ne omenim da mi je luč skos crkavala Sem pa postala mal skeptična pri teh novih modelih Renault.No vglavnem Renaulta nikoli več!
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 15:12:36
|
|
|
|
ellie
|
Evo...iz prve roke...zaenkrat pri scenicu še ni odkritih pomanjkljivosti vožnja bolj udobna od lagune, preglednost na višku. Mašino ima isto kot megan...in zaenkrat pri meganu, ki je že nekaj časa zunaj, še ni bilo problemov. Hehe...če bi karkoli bilo narobe z avtom, bi ti lahko povedala med prvimi ampak zaenkrat ni kaj. Je pa pri vseh znamkah avtomobilov tak...eni imajo z enimi slabe izkušnje, drugi z drugimi.
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 15:18:27
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Moški ne rabijo poante. Samo da je večji, daljši... Sam trafic je večji, daljši, močnejši? ja že, samo je samo kombi. Kaj pa Porshe? Ferrari? Lamborgini? Če želi mož zadovoljiti svoj ego. Jaz imam Clia, že tretjega, nikoli nobenih težav, a bo moj ljubček žal moral iti, ker je premajhen - gre samo voz v prtljažnik in nič drugega. Ni pa denarja, da bi ga obdržala in kupila še en avto. Je pa dejstvo, za isti denar dobite pri Renaultu veliko več kot pri mnogih drugih znamkah za isti razred seveda.
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 16:39:43
|
|
|
|
mišk
|
Mi imamo glih zdej en teden ta novga, ampak ta kratkega Scenica. Granda pa smo imeli na poskusni vožnji dva dneva. Sicer nikoli nisem bla navdušena nad Renaulti, ampak ti ta novi Scenici so mi pa kar všeč. Pri grandu sta zadnja dva sedeža (šesti in sedmi) zelo težko dostopna in takšna bolj zasilna. Vozne lastnosti ima odlične, prav tako preglednost in praktičnost (1001 predalček, "vgrajeni" senčniki, ogledalo za zadnjo klop, parkirni senzorji, armaturna plošča,...) Zaenkrat sem zelo zadovoljna z njim. Upam, da ne bodo prišle na dan spet kakšne serijske napake, ker je pač nov model. Pa tudi cena se mi zdi proti ostalim znamkam istega ranga zelo ugodna, sploh če lahko vzameš preko kakšnega delavca, zaposlenega v Revozu (dodaten 14% popust ).
|
|
|
|
RE: Renault Grand Scenic 31.7.2009 18:47:55
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Moški ne rabijo poante. Samo da je večji, daljši... Sam trafic je večji, daljši, močnejši? ja že, samo je samo kombi. Kaj pa Porshe? Ferrari? Lamborgini? Če želi mož zadovoljiti svoj ego. Jaz imam Clia, že tretjega, nikoli nobenih težav, a bo moj ljubček žal moral iti, ker je premajhen - gre samo voz v prtljažnik in nič drugega. Ni pa denarja, da bi ga obdržala in kupila še en avto. Je pa dejstvo, za isti denar dobite pri Renaultu veliko več kot pri mnogih drugih znamkah za isti razred seveda. In kaj je bolj idealnega in vzdržjivega od kombija? Mislim, če uporabljaš kombi v osebne namene, ma ni šans, da ti crkne. Pa trafici so čist luštni kombiji, jaz bi ga takoj imela namesto osebnega avtomobila. Nimaš nobenega problema tlačit stvari v avto, crkne zlepa ne, je udoben, prostoren. In mislim, da sem od Rije nekje zasledila, da hodijo s traficom na morje, se pravi ga uporabljajo v osebne namene, torej se poraja vprašanje, zakaj kupit še en velik avto? V tem primeru bi bilo edino logično, da menja dotrajanega twingota za nekaj novejšega. Pa naj se mož izprsi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?