3jeMi -> RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) (26.8.2009 12:39:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 matr, sm zele mal na temi prehrane brala, kolk je neješčih otrok. po drugi strani pa vsak dan berem, slišim, zasledim... kako so otroci čedalje bolj debeli in kako t.i.strokovnjaki opozarjajo na debelot pri otrocih. zdaj pa ne razumem tega fenomena... tle na RR pa ogromno mamic, ki napišejo, kako se borijo za vsako žlico in da ne bi nič jedli otroci. zaspana sm pa ko čep. Neješči so ponavadi dojenčki, mali otroci, saj pol se to neha. Moj bratranec je bil zelo neješč, suh kot grinta, silili so ga, ker so kak mesec ni zredil niti deke, večkrat pristali v bolnici.. ta neječnost se je do 2. leta nehala, do 6 leta je bil še suh kot grinta, do 10 leta že debel.. in se še zdaj celo življenje bori s težo, se zredi, shujša, pa se spet zredi.. Pa je bil tudi tak neješč dojenček.. V glavnem hotla sem povedat, daje iz izredno neješčega dojenčka nastal debel otrok! no, jaz sem bila ene take sorte otrok... jp... samo mami sem živce žrla, nič drugega... res od nekje 8 leta dalje pa pujsi debelujsi, teža gor pa dol... bljak... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] zato se pa že dolgo več ne sekiram koliko Lovro poje, ker pač tak je, ko se bo pa buhnedaj začel debeluščkati, se bom pa začela sekirat...
|
|
|
|