|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 25.8.2009 21:13:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
populis, a ne - mislim, da bo res 6-pasovnica ... se mi je danes sanjalo o njej - he, he. Naspidiran otrok: hm, meni se dozdeva, da naša madam počasi gre v to smer ... no, ni glih naspidirana, definitivno pa je ZELO zmanjšala količino spanja - danes, recimo, je mrknila v celem dnevu le za 1 uro (s tem, da je auf že od 6.15 - spat je šla prejšnji dan ob 19.15, potem pa pač spi točno 11 ur & je to to) ... danes je zadrnjohala ob 19.30, kar pomeni, da bo naša familija tomorrow pokonci ob pol sedmih. Pride katera na kratek čvekec? Almera, ja, saj glih to tudi meni ni šlo v račun - šengen, potem te pa takole čekirajo na meji z Avstrijo - bomo počakali, da gr komentira. Aha, en hud ata je bil ... midva tud vedno na hrvaški meji nabaševa na enega jeznoritega carinika & morava skoraj vedno odpret prtljažnik ... dobro, dalje ... hi, hi ... pleničke - še kar smo na Muellerjevih - zadovoljen otrok, zadovoljna mami, alles OK. Majuška - ouje, Pag se sliši krasno! ksenči, pridna pupa si. neboglasnica - how was it? Did you survive? mojček - iiiiii. Aurora, congrats za malo Niko! In seveda za hodalčka Matica - tko se dela. In hip, hip, hurray, da ni alergije! bolančki - ste bolje? Pošiljam koš vitaminov in dobrega počutja v vašo smer! Lovro, bravo za nakup obuvalc - to pa ni kar tako, mali je postal pravi maneken za čeveljčke, kot berem Hoja: eh, saj veš, kakšen ziheraš si bla tud ti, mami: "Paduuuu booooo ..." remember? Inigo, ojej, ojej, vaš Brin je postal malo grizalo - silno neprijetna reč. Tiste gumaste reči za grist ima? Aha, berem, da hruška že uporablja cool-off/time-out metodo. Does it work, our dear pear? flower, kaj pa, če bi ti kakšna frendica popazila Lana? Tast/tašča?
|