lili3 -> RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) (24.8.2009 14:22:46)
|
Dan, na hitro da se malo javim, dokler se mali ne zbudi. Vidim da ste še kr pridne s čvekanjem, včasih če se mi da vas malo preberem preden grem spat, ampak sem ponavadi tak pozna, da ni nobene več gor. Aurora,, držimo pesti za prijateljico. Moja sodelavka je pa v soboto rodila fantka Brina. [sm=bravo.gif] Pri nas nič kaj novega, šibamo naokoli in uživava skupaj še zadnjih 14 dni, pol pa začnemo z uvajanjem pri varuški. Danes me je glih šef klical kdaj pridem delat, me baje že pogrešajo [sm=smiley13.gif]. Pri nas so jih zdaj dali veliko na čakanje, tak da nisem bila čist prepričana, kako bo kaj z mano, ampak je rekel, da delo bo. Zajtrk je pri nas najprej še vedno flaša mleka, potem pa še z mano poje malo kruha s kakšnim namazom. Sva pa zdaj takrat ko je malica, vedno zunaj in ga ful teško nahranim, ker on bi kr letal okrog, tak da se dostkrat zgodi, da pol prineseva nazaj domov. Posvetovalnice ob 1.letu še nismo imeli, jo imamo komaj konec septembra, tudi pri zobozdravniku še nisva bila. Zdaj pa greva kosilo pojest, pa se malo igrat. Uživajte v lepem dnevu.
|
|
|
|