glugluglu -> RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) (18.9.2009 23:45:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Glede zdravil (tako kot je že NG napisala) - Učitelj nič ne sme dajati, razen če gre za kak izreden primer (npr. astmatiki - napad ali kakšni alergiki - napad) V tem primeru dobiš pisna navodila od zdravnika, ki jih imaš v dokumentaciji in le takrat lahko zdravilo daš, drugače pa niti lekadola, niti linexa... kaj šele AB. Sicer pa otrok, ki jemlja AB nima kaj delati v šoli. Sori, tako je pač moje mnenje. In nisem rekla, da morate bit zarad prehlada 2 tedna doma. Kot sem že napisala, je imel Lan drugačne težave... Mah, brezveze... ma pa saj vemo, kakšne težave je imel Lan in kaj je bilo prej, sej sem hotela še zraven napisat, da je bilo pri tebi drugače, ampak ok, Samo, če pa rečeš, da drugi pripeljejo še vedno šmrkljaste in kašljaste otroke v vrtec pa to točno to pomeni, da bi po tvojem morali ostati doma toliko časa, da čisto nehajo šmrkat in kašljat, to pa je ravno 14 dni saj se ponavadi prehlad puca še toliko časa. Glede AB inhoje v šolo otrok kljub jemanju AB, se morate pa očitno učitelji zmenit oziroma nek SLA dogovorit z zdravniki. Če meni reče zdravnica, da naj gre otrok v šolo po 1 tednu kljub temu, da še vedno jemlje AB (sevda AB vzame doma) reče, da je zdrav in, da je vse ok, potem ji pač verjamem.
|
|
|
|