Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:44:18
|
|
|
|
ksenci
|
jutri vstopam v 22. teden- tokrat gre enkrat hitrje 14. pa imam morfologijo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:45:19
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, saj vem, da si že razlagala takrat ko sta kupovala, ampak sedaj me pa moj dragi sprašuje, ker sem mu slike pokazala, koliko ste dali za to hiško?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 21:45:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:45:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ evo, pozdravla prijatelja, metuljčica ja. no, pa mam spet mir za leto dni, če ne bo kaj extra. Ouje! Krasno! Slikice: take your time, se ne mudi - spljoh me smo itak skoz tuki Ja, mora bit kar šok, ko greš iz dopustniškega razvajanja back to reality - pri tebi je to še dvakratno - dio mio Ampak saj bo!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:46:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Super ste se znašli A voda in elektrika je pa že priklopljena? Tko na easy, ja. Komoditeta je sekundarnega pomena - važno, da smo tam & se imamo fajn. Voda je, elektrika je do hiše, naj bi jo priklopili any day now.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:48:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, pri nas so notri od zajtrka pa že do kosila, jih je samo 5 na uvajanju in na začetku, oktobra pride še eden, potem pa počasi do št. 12 do konca leta. O, to je pa nobel! Sliši se idealno. Lepo počasi se bodo nakapljali. Bravo, bravo. Boš videla - že jutri mu bo bolj všeč. Zihr!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:49:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci metuljček- samo Anja pa je na vsaki sliki takšen nasmejan sonček dobrovoljček to pa res, ej - ona je naše malo sonce, naš mali cukrček, naš mali smejko
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:50:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ metuljčica, wau! wau! wau! kaka dobra hiška je! točno takšno bi jaz, točno takšno. ta kamen in to - da moj vidi...uh. Res lepo, lepo. Pa slike so tak žive, da kr čutim uno sonce, pa prijetno sapico, tisto fajn klimo, škržate,.... aaaaahhh Ej, draga moja - no problem - druga polovica dvojčka je še naprodaj!!!!! Boste naši sosedje? Pa še bazen ima tisti drugi del. Interested?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:51:31
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, pri nas so notri od zajtrka pa že do kosila, jih je samo 5 na uvajanju in na začetku, oktobra pride še eden, potem pa počasi do št. 12 do konca leta. O, to je pa nobel! Sliši se idealno. Lepo počasi se bodo nakapljali. Bravo, bravo. Boš videla - že jutri mu bo bolj všeč. Zihr! zoprno je pa edino to, da dokler jih ne bo 7 imajo samo vzgojiteljico brez pomočnice , ampak saj kakšne varuške jih imajo tudi po 5.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:51:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci jutri vstopam v 22. teden- tokrat gre enkrat hitrje 14. pa imam morfologijo vau, že v 22. teden - gre pa res hitro! Bravo. In ja, Almera - točno to sem tudi jaz danes pomislila - kje je mirjam, kaj dogaja - kar nekaj časa je ni bilo tule ... upam, da je vse ok, pa so samo en mal bizi-bizi ...
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:52:19
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, saj vem, da si že razlagala takrat ko sta kupovala, ampak sedaj me pa moj dragi sprašuje, ker sem mu slike pokazala, koliko ste dali za to hiško? Se je dalo kar precej zdilat - v končni fazi smo pristali na 1700€/m2.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:53:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu zoprno je pa edino to, da dokler jih ne bo 7 imajo samo vzgojiteljico brez pomočnice , ampak saj kakšne varuške jih imajo tudi po 5. To je mal nadležno, se strinjam, ampak mislim, da ne bi smelo biti večjih težav, ker je vzgojiteljica "od foha" in jih bo dobro poštimala. Kdaj jih bo pa 8?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 21:54:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:55:38
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ metuljčica, wau! wau! wau! kaka dobra hiška je! točno takšno bi jaz, točno takšno. ta kamen in to - da moj vidi...uh. Res lepo, lepo. Pa slike so tak žive, da kr čutim uno sonce, pa prijetno sapico, tisto fajn klimo, škržate,.... aaaaahhh Ej, draga moja - no problem - druga polovica dvojčka je še naprodaj!!!!! Boste naši sosedje? Pa še bazen ima tisti drugi del. Interested? kolk pa je cena? midva bi tud, samo najprej hiša, pol ko bova v penziji pa bova uživala-če bomo seveda penzijo dočakal in jo dobil
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:56:51
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu zoprno je pa edino to, da dokler jih ne bo 7 imajo samo vzgojiteljico brez pomočnice , ampak saj kakšne varuške jih imajo tudi po 5. To je mal nadležno, se strinjam, ampak mislim, da ne bi smelo biti večjih težav, ker je vzgojiteljica "od foha" in jih bo dobro poštimala. Kdaj jih bo pa 8? ne vem kdaj jih bo 8,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:57:23
|
|
|
|
ksenci
|
eto moj prihaja- točen kot vedno- 5 pred uro nočko čveke!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:58:10
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu metuljcek, saj vem, da si že razlagala takrat ko sta kupovala, ampak sedaj me pa moj dragi sprašuje, ker sem mu slike pokazala, koliko ste dali za to hiško? Se je dalo kar precej zdilat - v končni fazi smo pristali na 1700€/m2. katera faza pa? ometi, tlaki, vodovod, napeljana elektrika po hiši, a to vas še čaka, ali je že?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 21:58:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 21:58:50
|
|
|
|
glugluglu
|
almera ja sej res, imajo prakso in jih bodo že obvladale tja do konca meseca
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 22:00:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
ZS-ji all over the place - rebeca, glugluglu, ksenči ... soon, že tipkam!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 22:01:04
|
|
|
|
ksenci
|
smo že tri kupke da se ne bomo skregale, ktera bo soseda od metuljčice samo hec, jz brez dnarja zdaj pa res grem!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:04:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 1.9.2009 22:21:47
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci smo že tri kupke da se ne bomo skregale, ktera bo soseda od metuljčice
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......