neboglasnica -> RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) (28.8.2009 15:28:18)
|
Ojla! Končno petek... Uf, kako se prileže. IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Pri dietah se je treba ravnat po krvni grupi in ne po GI in kalorijah in po maščobah in ostalih stvareh...za vsako krvno grupo je priporčena določena hrana, ki se lažje prebavlja...me je skor kap ko sem prebrala, da jaz sploh neb smela mesa jest...ampak če mal pomislim mi je meso ful dobro, je pa res da se vedno zelo "težko" po njem počutim in postanem zaspana.. Potem bi jaz morala jesti samo meso, katerega pa sploh ne maram kaj preveč. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Še eno vprašanje...katere copate ste vzele za v vrtec??? vse cicibanke? je kera vzela Robeez?? mi imamo Super fit. Bodi pozorna, da imajo copatki mogoče gumijast podplat, zaradi morebitnih ploščic na wcjih. Pač odvisno, kako imajo kje. Pri nas recimo imajo najmlajši samo umivalnik in leseno pručko spodaj, ni nikjer ploščic. Na WC ne hodijo, ker imajo še plenice, ali pač?? Glugluglu: vse ok glede normativov, ni panike. Tims: reci dušo, katero vzgojiteljico ima nina, ker jih poznam. IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: tims Ksenci, bravo za super izvide in itak da pričakujete punčko naš ati ne očitno ne zna delat punčke še enga falotka bomo mel Saj luknjo v luknji je umetnost narediti, tega ne zna vsak. In super, da je vse ok. Ok, sedaj pa še otroke posekirat...
|
|
|
|