|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroške sobe
30.7.2009 20:27:45   
Spark
Živjo, kje na netu, bi našla opremljenost otroških sob. Rada bi končno uredila svoji skoraj 5 letni pupici sobo, pa da še tamal skoraj dveletnico tja preselim.
Iščem ideje, potem pa da malo premerim, in da stopim v nabavo.Pomembni so mi detajli, oz. tema sobe.

< Sporočilo je popravil Spark -- 30.7.2009 20:36:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroške sobe
30.7.2009 20:43:06   
Anonimen
Men so TELE fajn! Pa še ugodne so in ni dobavnega roka, koj odpelješ.

< Sporočilo je popravil Otika -- 30.7.2009 20:44:16 >

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2009 21:37:29   
frutka_
jaz imam kar mammut serijo iz ikee. sem zadovoljna. fajn se kombinira.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2009 21:42:42   
Spark
Jaz imam problemček, ker sem  v otroško sobo- takrat še ni bila otroška soba postavila na eno stran velke garderobne omare. In te garderobne omare rabim imeti tam, ker drugam jih ne morem postaviti. So pa klasične cela lesena vrata. Sedaj pa bi rada notri dala dve postelji, pa jo s kakimi dodatki pootročila, in nekako bi rada zakamuflirala te omare- da niso opazne- ne ve ali bi dala kako zavezo čez ali kaj. Ne vem, ali pisalno mizo že kar dam v sobo ali ne. Ta velka punca naj bi šla drugo jesen že v šolo. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2009 21:48:06   
Anonimen
Kaj pa če bi na omaro nalepila kake te velike nalepke in naredila eno zgodbico iz njih? Al pa če fronte zamenjaš za kake enobarvne (brez da se vidi struktura lesa), al pa vsaka fronta v drugi pastelni barvi pa kake odštekane ročaje gor, npr. malo večje pa vsakega drugačnega. Pisalno mizo bi pa jaz če ne že dala not pa vsaj kupila in jo nekje shranila ... da ne bo drugo leto problem, ko se mize, ki paše k ostali sobici ne bo več dobilo user posted image ... ti kar zavidam, ko na novo opremljaš sobo ... to je tolk fino počet, sploh ko pri otroški sobi res lahko pustiš domišljiji svojo pot.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2009 21:51:40   
Anonimen
Poglej Alples, program Planet:

http://www.alples.si/prodajni-program/mladinske-in-otroske-sobe/planet#

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2009 22:34:16   
Spark
Otika, a to misliš da kupim nova vrata za omare, oz. kako naj to izvedem. Je pa tako, da ne opremljam čisto na novo sobe. Omare so že, in eno posteljo že imam. Ampak posteljo lahko tudi kar ven vržem, pa kupim nove. Ne vem niti ali naj bi imela dve postelji ali pograd.  Soba je velika 4x4metre. Ampak pomojem malo bedno postavljena.
Ko stopim v sobo imam na desni strani to ta velko omaro na levi strani pa kar velko okno )pribl. 2 m.
In občutek imam da ne bom mogla kaj preveč čarati.
Dobrodošla vsa mnenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2009 22:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Spark
Otika, a to misliš da kupim nova vrata za omare, oz. kako naj to izvedem.

Ja kupiš samo nove fronte istih dimenzij kot so zdajšnje, samo pač take, da bo omara čim bolj zgledala kot stena, da bo čim manj opazna.
Pa lahko pripopaš slikico in mere sobice pa kaj naj bi vse not bilo, pa ti bomo pomagale z idejami.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2009 17:49:49   
mala zirafa
Mi smo v isti situaciji in bomo staro klasično omaro dali ven ter vgradili vgradno 130x240 cm od acrona (roza- bela ali roza-špegu)500 evrov, nato pograd s klasično pis. mizo spodaj ter ob strani pograda še visoka ozka omara-enokrilna s spodaj 3-mi predali.Vse razen acrona je alples planet roza-bukev v vrednosti 1000 evrov brez jogija.Sobo dekoriraš s kakim disney lustrom pa kljukicami za plašč in torbo..zavese v stilu ter kakšno otroško risbo v steklu daš na zid.Pa na tepih ne pozabit.Naj omenim da v primeru nove sestrice ali bratca odstranimo mizo izpod pograda ob drugo steno in pod pograd postaviš posteljo dolžine 190cm, kar pa ti rabiš za ta mlajšo.Upam da sem kaj pomagala.Dimezije naše sobe so 2,5mx4m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2009 23:29:11   
Spark
Hvala vam punce. Moram uzeti meter v roke in vse pomeriti in poslikati. Pa vas bom še naprej sekirala. 

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2009 10:09:16   
dps1
tudi mi imamo mammut iz ikee. še kake 2 leti pa bo treba menjat za bolj "odraslo" sobico. 

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2009 8:39:29   
mala zirafa
Mammut je luškan ampak ne more rasti z otrokom. Rabiš ga le nekaj let, potem postane pohištvo premajhno.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2009 8:50:10   
Anonimen
Mammut res ne raste skupaj z otročkom, sam ni pa tolk draga, da če že imate vgradne omae, da si nebi mogli naprimer za 2-3 leta mammutove postelje, nočne omarice in stolčkov omislit ... no saj pomoje ... no mi smo pa vzeli Leksvik sobico, ta bo pa za doooolgo ... samo posteljo ji bomo dokupili pa dodatke zamenjali oz. si jih bo sama izbrala user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 6.8.2009 8:51:31 >

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

slutnja

kdaj ste dojencke zaceli dajati "kravce past"

1m (40%)

2m (21%)

3m (15%)

4m (8%)

kasneje (5%)

nikoli (10%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!