zaljubljena23
|
Podoben primer sem imela jaz, 7 dni zamujanja, beta hcg 115, kontrola čez teden dni, beta hcg 250,tako so se vrstile kontrole vsaki teden po 2x, beta hcg je naraščal, ampak zelo prepočasi, ko naj bi bila noseča 7.tednov, se pravi 3.tedna zamujanja M je bil beta hcg samo 415, ker se je bližal vikend, G je sumil na IMN, izvenmaterična nosečnost, me je naslednji dan poslal v bolnico na pregled, tam me pošljejo na UZ, spet, videlo se ni nič, odvzem krvi, beta hcg je padel na 393, propad nosečnosti. V nedeljo, dva dni za tem, pri 7t3d so se začeli krči, šla na urgenco, diagnoza SS, opravili so še čiščenje in so ostanke poslali na histologijo, izvid je pokazal da je pri meni res šlo za izvenmaterično nosečnost, IMN. Moram pa povedati, da skozi vso to dogajanje sem imela vedno prisoten rahel izcedek, zaradi tega sem tudi začela hodit k G in zaradi tega mi je preverjal hormon beta HCG... Lahko sem samo srečna, da se je kljub IMN, začelo samo čist in je bila potrebna samo abrazija in ničesar druga več.... Tudi jaz ti priporočam, da se oglasiš pri tvojem G,... Ampak žal v večini primerov kaže, če beta HCG prepočasi narašča, da gre za IMN