Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 30.7.2009 12:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
a do črnega humorja ti pa ni? tam imaš branje za pol ure če pa se začneš še zgražat zraven, bo pa sploh veselo
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 30.7.2009 13:00:49
|
|
|
|
ssevin
|
ravno tolko, da malo skurcam pa gremo dalje.
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 30.7.2009 14:31:26
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 a do črnega humorja ti pa ni? tam imaš branje za pol ure če pa se začneš še zgražat zraven, bo pa sploh veselo prebrala, ampak mi je bolj zabavno, ko se začnejo tu babe med sabo rofkat
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 30.7.2009 14:59:16
|
|
|
|
darja72
|
Boga, dopust imaš in ne veš kaj z njim.
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 30.7.2009 15:10:10
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja72 Boga, dopust imaš in ne veš kaj z njim. Ne, ne ne, nimam ga še, čez 2 dni grem, pa ne bom nič težila 10 dni, sam še dons pa jutr me je treba na šihtu zabavat, da hitrej mine .
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 30.7.2009 22:13:26
|
|
|
|
darja72
|
Sori no, sem slabo prebrala
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:30:29
|
|
|
|
tamiflu
|
Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat?
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:38:07
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat? Kak pa maš ti?
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:40:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat? Kak pa maš ti? Ona je na porofniški ali bolniški.
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:45:37
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat? Kak pa maš ti? Ona je na porofniški ali bolniški. aja..... še 2 uri in 20 min, pa grem na dopust ..........in se mi vleeeeeeeeeeče
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:46:03
|
|
|
|
tamiflu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat? Kak pa maš ti? Sory, no, ampak nisem tebe vprašala.
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:46:26
|
|
|
|
rija
|
pa kak lahko greste v tej vročini na dopust
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:47:55
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat? Kak pa maš ti? Sory, no, ampak nisem tebe vprašala. aha...predrzna do konca ...
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:50:51
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pa kak lahko greste v tej vročini na dopust A ti pa nisi bla po vročini...........
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:56:46
|
|
|
|
rija
|
sem
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 8:59:24
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sem in bi ziher šla spet...
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 9:01:18
|
|
|
|
rija
|
bom počakala, da se tini mini shladi predvsem pa da mine avgust
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 9:12:16
|
|
|
|
tamiflu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kak pa maš cajt v službi po forumu gledat? Kak pa maš ti? Sory, no, ampak nisem tebe vprašala. aha...predrzna do konca ... Kakor začela, tako nadaljujem
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 9:12:58
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bom počakala, da se tini mini shladi predvsem pa da mine avgust jaz bi tud šla še septembra, pa moj ne more, ker se začne šola ...takrat je res najboljše
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 9:14:22
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Kakor začela, tako nadaljujem Preberi še enkrat tvoje vprašanje
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 9:23:05
|
|
|
|
tamiflu
|
Ja, mi je tudi dolgcajt v službi, ja.Malo vas pikam, da vidim, kak bote reagirale
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 10:33:33
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamiflu Ja, mi je tudi dolgcajt v službi, ja.Malo vas pikam, da vidim, kak bote reagirale Tak...men ne bo več dolgcajt....zdaj grem na mooooooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 11:57:24
|
|
|
|
naja17
|
Pri nas v službi je čez poletje mrtva sezona in nimamo tuk dela, pa sem skos na net-u... Pač tko je... Dones sem že pol šihta manjkala(kufe, kozmetičarka, knjižnica), zdej še par stvari poštimam na šihtu in pol dopust in.... more more more svud oko nas....
|
|
|
|
RE: A vam ni nič dolgcajt?? 31.7.2009 20:05:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Pri nas v službi je čez poletje mrtva sezona in nimamo tuk dela, pa sem skos na net-u... Pač tko je... Dones sem že pol šihta manjkala(kufe, kozmetičarka, knjižnica), in tako v 8-ih urah zapraviš več kot v istem času zaslužiš...Jap, z vidika varčevanja je potem v času brezdelja res bolje prcat po forumu..Pametno.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?