Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 11:58:54
|
|
|
|
Anonimnež
|
No, stvar je taka, stoji pa tkole... Z mojim se drugač fajn razumeva in vse, se ne dereva en čez drucga ampak če je kej tacga si probava povedat. ponavadi zvečer jaz malima umijem zobe in ju pripravim za spanje, če njemu rečem gre s težavo to narest.... drugač za igranje pa če je treba kakšen šotor postavit za otroke, pa bazen nafilat, za tako je vedno prvi .. in sem bla zanč full zmatrana, pa sem mu rekla če gre tamali zrihtat za spat, pa je reku: dej ti no... in sem mu rekla, da če i mu kdo reku če gre u štalo gnoj kidat, bi se lažje spravu, kot pa otroke zrihtat... in zdej mi mimgrede vrže naprej da otroke z drekom primerjam
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 12:00:37
|
|
|
|
Volga
|
Sori, samo
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 12:01:39
|
|
|
|
higuys
|
vem, da tebi ni smešno samo zdaj sem se prav nasmehnila ko sem to prebrala
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 12:01:41
|
|
|
|
Ajvy
|
oni so itak fenomen kar se tega tiče.....
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 12:03:38
|
|
|
|
Raho
|
Ej, oprosti, ampak: No, moj sicer ne obrača besed, ampak ponavadi narobe razume (je to bolj opravičljivo)
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 12:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako jih obracajo? Pol toliko ne kot zenske
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 12:07:20
|
|
|
|
bayb77
|
jaz pa mislim, da je tvoj dragi sam še velik otrok. Poglej, fino mu je delat take zanimive stvari- šotor, bazen, igra,... obveznosti kot so skrb za otroke( pri tem ni zabave) pa so mu dolgočasne. Razloži mu, da ko imaš otroke so zabavne stvari in tudi tiste manj zabavne pa jih je kot oče ravno tako dolžan delat.
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 13:02:22
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: bayb77 jaz pa mislim, da je tvoj dragi sam še velik otrok. Poglej, fino mu je delat take zanimive stvari- šotor, bazen, igra,... obveznosti kot so skrb za otroke( pri tem ni zabave) pa so mu dolgočasne. Razloži mu, da ko imaš otroke so zabavne stvari in tudi tiste manj zabavne pa jih je kot oče ravno tako dolžan delat. Tako je. Samo si me pa nasmejala, oprosti.
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 13:03:34
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pol toliko DOBRO ne kot zenske
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 13:41:31
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ej, oprosti, ampak: No, moj sicer ne obrača besed, ampak ponavadi narobe razume (je to bolj opravičljivo) jaz ga bom počasi začela snemat..... dedjega....
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 14:02:29
|
|
|
|
soncnica 3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kako jih obracajo? Pol toliko ne kot zenske Evo, smo že tam. Kako gtre že tisto; ženske smo iz Venere, moški so iz Marsa... Vem, da ti splo ni smešno, ampak moški so res moški. Moj sploh ni idealen, amapak ko imava slab dan, sem raje tiho /joj, to je meni težko!!!!!!/
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 14:06:22
|
|
|
|
soncnica 3
|
Sori, sem prehitr poslala. Ja, da je otork že mogoče... Moj se tud izogiba, pa sinu rečem, npr.: !Kdo te bo okopal?" "Ati..." reče sin... potem pa mora it. Najprej sem tamalega "nahujskala" za ovinkom, zdej pa to maredim DIREKT. Tako, da mal atiju na dušo zapihava; češ: "POglej, kolk te ma rad..."
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 14:08:50
|
|
|
|
Spark
|
Meni reče, da jaz bolje operem zobe in potem mi ne preostane drugega. On jih tušira, jaz perem zobe.
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 14:22:23
|
|
|
|
mika
|
anonimna, si tudi mene nasmejala .. zgleda, da tvoj še ni pogruntal, kako fajn se lahko imajo pri tuširanju. Našo pupo mož tušira, pa najboljše zna on laske oprat.
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 14:32:40
|
|
|
|
Anonimnež
|
sej drugač je full potrpežljiv z njima, pa ko se spravi, jih vse naštima. Ta starejšo je on naučil kako se lase pere, pri men se je zmer drla, pa ni pustila, pol jo je pa on ene pol ure naštimval, da mora gor dat glavo, pa učke zapret, in gre od takrat naprej super, sej, ko se spravi je full boljši od mene pa jima vse razlaga, pa pokaže...( jest mal hitrej popi*dim ) ampak ko je on pri volji, ima čas, jest bi ga pa rada ponucala ko jaz nisem pri volji
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 15:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnež in sem mu rekla, da če i mu kdo reku če gre u štalo gnoj kidat, bi se lažje spravu, kot pa otroke zrihtat... in zdej mi mimgrede vrže naprej da otroke z drekom primerjam Povej mu, da ima na RR cel zivalski vrt na izbiro, ne samo štalo
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 16:37:06
|
|
|
|
Žaži
|
Zato pa imajo potem otroci "raje" atije, ker so oni za zabavne stvari, kot je napihovanje bazena, igre z žogo, postavljanje šotora, delanje "neumnosti", mame smo pa tiste "tečne", ko morajo it spat, jest, roke umit, skopat se, nalogo narediti........ Tak ti je život, prej se sprijaznimo, lažje nam je
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 21:58:12
|
|
|
|
petrovakarmenca
|
Znajo obračat ja sebi v prid ja.
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 30.7.2009 22:05:17
|
|
|
|
claud
|
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 31.7.2009 9:05:12
|
|
|
|
ksenija12
|
:) no, pri nas je pa tako, da je starejši ful navezan na atija in zvečer želi, da mu ati umije zobe:) in kako bi mu lahko rekel ne';) ta mlajši se pa mene drži kot klop:)
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 31.7.2009 9:08:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Zato pa imajo potem otroci "raje" atije, ker so oni za zabavne stvari, kot je napihovanje bazena, igre z žogo, postavljanje šotora, delanje "neumnosti", mame smo pa tiste "tečne", ko morajo it spat, jest, roke umit, skopat se, nalogo narediti........ Tak ti je život, prej se sprijaznimo, lažje nam je se kar pod žaži podišem,ker se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 31.7.2009 10:16:47
|
|
|
|
sneguljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kako jih obracajo? Pol toliko ne kot zenske Mah, jaz bi rekla, da ženske veliko in brezveze govorijo, moški pa zinejo redko, ampak takrat točno to mislijo. Tako, da vseeno mislim, da so moški večji mojstri preobračanja besed. To je nekaj takega, kot ko govorijo, da so ženske največje kvantarce in so z vsem na tekočem. Ampak v moški družbi boš najprej izvedel kdo je s kom. (Moj oče je zelo zadržan človek in malo govori. Ampak se zgodi, da kdaj z mamo komentirava pri kosilu, da se je nekdo npr. razšel in potem on reče: ma to je bilo že kdaj!! )
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 31.7.2009 17:10:35
|
|
|
|
Anonimnež
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Zato pa imajo potem otroci "raje" atije, ker so oni za zabavne stvari, kot je napihovanje bazena, igre z žogo, postavljanje šotora, delanje "neumnosti", mame smo pa tiste "tečne", ko morajo it spat, jest, roke umit, skopat se, nalogo narediti........ Tak ti je život, prej se sprijaznimo, lažje nam je s tem nimam problema. sem čist zadovoljna da sem lahko tečna
|
|
|
|
RE: Kako moški obračajo besede... 2.8.2009 5:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sm mislna, da mam težave z dedom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?