Gina -> RE: Znojenje (30.7.2009 16:07:07)
|
Ljudje smo pač različni. Enim je vedno vroče, druge vedno zebe. Moj je tak kot ti. Ves čas je vrel. Jaz sem totalno nasprotje. Meni ni nikdar vroče. Ob najhujši sparini je meni čist ok. KO je vsem še toplo, mene itak zebe. Zmeraj me zebe. Do kosti me zebe. Mraz mi pomeni bolečino. Nikdar ni hladno zame pojem nečesa dobrega, lepega, ampak vedno obup - tudi ko je zunaj 40°C - ne grem v hladen ali mlačen tuš, ker mi je to totalno neprijetno. Ljudje mi rečejo take bedarije kot je: Če te zebe, se lahko vedno oblečeš. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Ne moreš se. Ko te tolk zebe kot mene lahko zebe, te zebe v kosti, da misliš da boš crknil. Nobena reč ne pomaga takrat. Lahko se oblečeš v 10 pulijev, pa te bo pod njimi še kar treslo, ker si zaprl ves mraz pod obleke, telo se pa noče ogret. Celo vrela voda tisti hip pomaga samo za tistih 10 minut, ko si pod tušem. Enako bedarijo, ki meni sicer pomaga, tebi pa čist zihr ne, bi lahko jaz tebi rekla: Če ti je vroče se usedi in nič ne migaj, čist fajn ti bo - meni je. Če ti je še bolj vroče, pojdi pod tuš in se shladi. Kajneda da ti bo hladno samo tistih 10 minut tuša? A je s katero od naju kaj narobe? Ne, čisto nič. Samo najini telesi sta drugače narejeni. Drugačna kemija naju sestavlja. Jaz sem bolj tropski kuščar, ti si pa bolj severni medved, ampak obe sva čist zdravi in ok. Sprejmi svojo posebnost in se nehaj živcirat. Jaz sem navajena na to, da me čudno gledajo, ko še na morju ob večerih včasih flis nataknem nase, tebe pa ker ti je vroče v glavo. Pa kaj potem? Ljudje vedno gledajo tiste, ki izstopajo in bodo večno gledali. Bog jim pomagaj. Mene to že dolgo ne sekira več.
|
|
|
|