mika -> Na kakšen način je možno mobitelov račun nabit na 350€? (30.7.2009 7:34:32)
|
Setra je 3 tedne na morju na HR in po 14 dneh so ji na mobitelu izklopili mobi. mama kliče na njihov center in pravijo, da njen račun znaša brez DDV 350€ in so ji ga preventivno izklopil. Mamo je skoraj kap. Sestra pravi, da ni normalno, ker mobija skoraj ne uporablja, poleg tega mi njo dol kličemo...ni hodila na net, da bi kakšne podatke pošiljala....nič takšnega Zanima me, če je možno, da se je kdo obesil na njeno št. in klical oz. prenašal kakšne podatke? Drugače ni možno...mater, res so gostovanja v tujini z mobijem draga, tako pa spet ne. Mama izpiska klicev ne more dobit, ker je sestra lastnica računa. In ker so redni plačniki, so na mobitelu tako dobri, da če bo plačala 200€, ji bodo takoj priklopili št., ostalo plača pri položnici. Tudi starša sta bila na morju in je ravno takrat zbolela babica (živi na HR) in je mama res veliko klicala in to na HR stacionarca, pa ima 81 € računa.... Ne vem no...tukaj so si zaračunali za celo leto sestrinih klicev in to kar v 14dneh? Sem se spomnila na kolega, ko so doma dobili za stacionarca račun 150tisoč sit, ker naj bi klicali na hot line in to v času, ko nikogar ni doma. Dokazat niso mogli nič in so lepo morali plačat, ker so jim izklopili telefon, brez tega pa niso mogli bit. A se je komu zgodilo kaj podobnega...pa kaj si ti nor ...350€ brez DDV[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|