Tanja55 -> RE: kako pripraviti 3-letno punčko in 2-letnega fantka pojesti kar je na krožniku? (30.7.2009 10:03:57)
|
Glede tistega iz vrtca: jaz sem tak primer otroka, ki so ga silili, da je pojedel, kar je blo na krozniku. Velikokrat sem pustila,ker nisem bla doma navajena dolocene hrane, piscanca nisem znala razrezat pa tko. Ampak ribe...oh joj, tiste iz konzerve z oljem, pol pa na kruhu namazanem z belo ribjo zadevo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Vzgojiteljica me je prisilila, da sem enkrat to pojedla,ker me ni pustila igrat se in rekla, da ne bom sla domov dokler ne pojem. Celo zivljenje zdej ne morem jest rib, niti morskih sadezev. Tolk se mi je uprlo, da ko sem bla mlajsa sem bruhala, ce so pri sosednji mizi jedli ribe. Dans je ze boljs, vonj ni problem, ampak okus pa se vedno ne gre. Pa sem probala vse, od rib, skoljk, hobotnice, lignjev... Se mi je pa se lani zgodilo, da mi je prijateljica pred celo druscino zabrusila, da kaj se pa to pravi, da del krompirja pustim na krozniku, da se vse poje kar je na krozniku. Pa sem ji mrtvo hladno odgovorila, da moj zelodec pravi, da ma dovolj. Zato sama nikoli ne silim nikogar, da mora pojest vse na krozniku, niti, da mora jest vse od kraja.
|
|
|
|