Kamp kovačine na Cresu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

frufru -> Kamp kovačine na Cresu (29.7.2009 22:56:15)

Ali mi lahko kdo posreduje kaj več informacij o kampu Kovačine na Cresu? Kako je s senco, kakšna je plaža. Ali je enako v obeh delih (tekstil, FKK)

Tejči -> RE: Kamp kovačine na Cresu (30.7.2009 10:01:51)

Na internetni strani kampa je plan kampa. V večini oranžnega, modrega in rjavega dela je gosta senca. Oranžni del je blizu morja in sanitarij. Del rdečega dela ima senco, del pa je kar na soncu. Rumeni del je v večini kar v senci, razen del ob piceriji in trgovini. FKK del je bolj sončen kot ne. Tu so v glavnem oljke, ki so nižje in dajo manj sence.
Plaža je urejena okrog celega rta. V predelu mobilnih hišic za 4 osebe in ob mini marini je delno prodnata, delno betonirana. Tu so urejene terase delno v soncu delno v senci. Ob FKK delu je plaža bolj skalnata in ponekod prodnata. Najde se tudi kar nekaj sence.

alamar -> RE: Kamp kovačine na Cresu (6.8.2009 13:03:32)

Imam namen iti v tale kamp konec avgusta, če bo lepo vreme. Zanima me kako je s plažo za pse. Kolikor sem bral po internetu so psi v kampu dovoljeni in še veliko jih je. Imajo tudi tuš za pse. Kako je pa s plažo? Ali je v bližini kampa tudi plaža uradno (s tablo označena) namenjena izključno za pse (to je, da se lahko tudi kopajo) ali je potrebno iskati zakotne kotičke, kjer si lahko v miru s psom.

V večini kampov mi gre na živce nenehno prepiranje s kopalci (sploh Slovenci so tečni), ali se lahko pes kopa ali ne, čeprav je neka plaža neuradno (to je potrjeno s strani osebja na recepciji) namenjena za tiste s psom, kopajo se pa itak 95% tisti brez psa, ker ni table.
Če pa greš v kamp, ki ima označeno plažo za pse so pa tiho ko bubice, čeprav se psi nonstop otresajo meter stran.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Tejči -> RE: Kamp kovačine na Cresu (7.8.2009 8:30:35)

Ja v kampu je označen del plaže, ki je namenjen kopanju psov. To je ob mini marini, kjer so privezi za čolne. Ostale plaže pa imajo table, da je kopanje psov prepovedano. Kamp ima tudi nekaj košev z vrečkami za pobiranje iztrebkov.

alamar -> RE: Kamp kovačine na Cresu (7.8.2009 8:35:49)

Najlepša hvala. Točno take kampe iščem, kjer je lepo vse jasno označeno tako, da ne prihaja do nesporazumov.

Če poznate še kakšnega le z besedo na dan.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]