|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
8.9.2009 23:11:26   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Pupe... Nisem prej uspela, niti interneta nisem imela...user posted image

NAŠA LARILU JE 9:15 RODILA KLARO!!!! Težka je 2680g in velika 48cm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE LARILU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke mamici za Klaro! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
8.9.2009 23:18:35   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Vidš, jst na to sploh pomisla nisem... Upam da bo boljše ko ji dajo par infuzij. user posted image

lake, a ti maš pa stalno neke vsiljivce po hiši. Mačke, kobilice,... user posted image

Očitno prvabljam živali, sej kakšni pajki se tud najdejo user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 677
9.9.2009 8:48:38   
majana79
Ja moja prababica je govorila da so pajki fantje, ku pridejo k hiši in jih ne smeš ubit. Tako da če jih maš velik, te majo zelo radi. user posted image

Dobro jutro vsem! Blue se mi ni nič javila... Mogoče se bo po viziti.

Midva sva pokonci, Jure je spal včeraj od 20.30, vmes sva ob 1 jedla in potem spet do pol 7. To je novi rekord. user posted image Se vidi da včeraj čez dan ni nič spal. Me malo psihira tole spanje, ker bi morali kao spat po 16 ur v tem obdobju, on jih pa 13 komi nabere ob dobrem dnevu.

Danes imamo popoldne posvetovalnico pa cepljenje. Neki mi kiha precej pogosto zadnje dni pa zakašlja ponoči. Sej pred cepljenjem ga dobro pregledajo? Ker če je kej prehlajen ga že ne bom dala cepit...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 678
9.9.2009 8:59:02   
lake
Kakšen not tud zlo mesnat prileze, a to pomen da so mišičasti fantje?user posted image

Mojo je fajn pogledala če je zdrava, ampak če se ti zdi da ni, ga ne dat, ker lahko pride do reakcije.

Pa dobro jutro!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 679
9.9.2009 8:59:11   
katrinka
dobro jutrouser posted image
je kaj novic o blueuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 680
9.9.2009 9:05:33   
majana79
lake, sej to je problem, ker nisem prepričana... Kiha v bistvu itak skoz, jst sem pa en tak panik in pol včasih že mislim da je kej, pa si pol rečem da ni nč... Jao, kera mama user posted image Kaj pa jst vem kaj je pr takih normalno pa kaj ni user posted image

katrinka
, meni se ni še nič javila. Bom ji poslala sms

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
9.9.2009 9:27:15   
lake
Kiha tud moja, ampak to si baje nos čistjo, ker ne morjo drugače. Če ji iz nosa nič ne teče, potem mislm da je vredu, naj jo pa vseeno fajn pogleda. Na pediatriji so ful strogi glede tega, pediatri pa cepjo tud če mal smrka. Pa bod pameten. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 682
9.9.2009 9:41:08   
šivilja
Men tudi veliko kiha, samo to je pri nas zato, ker je prvakinja v podiranju kupčka skozi nos, pol ga je pa treba skoz čistit.

Joj, se pa res moram enkrat do mesta odguncat al pa vsaj do tebe K.tja (ko preberem knjigo se bom odpravila do knjižnice pa te pokličem), sam k je vsak dan tako nabutan in uživam v miru dopoldneva. Pa Hana je tako mirna in pridna doma, da kar nimam srca jo vlačit okrog (grem pač po linija najmanjšega odpora).

Majana - popolnoma se strinjam s tabo glede lifta v Muellerju - prej rataš star, sam po štengah z vozičkom pa ni najbolj varno.

Boga Blue, upam da bo kmalu vse OK in bo spet doma pri svoji družinici, še dobro da ni še Gaja česa fasala od nje. Mene je namreč tega najbolj strah.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 683
9.9.2009 9:45:16   
majana79
Teče mu nič, ampak bom vseeno rekla naj ga ornk pogleda... Hvala lake user posted image

šivilja, naš Jure je tudi očitno bolj zapečkar in če je miren doma pa se igrava ali pa spi, mi kar ni za vlačit ga okoli user posted image tako da nista edini, ki sta bolj doma user posted image

Nič glasu od blue...

Moj je pa od danes spet na dopustu in valda še vedno spi, Jure tudi, jaz pa uživam v blaženem miru. user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 684
9.9.2009 10:41:06   
katrinka
o jaz bi pa sla kam pa avta se zdaj nimam - znorela bomuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 685
9.9.2009 10:55:31   
Anonimen
koliko je ura,... jaz pa še vedno v pižami,... zdajle jem zajtrk.

sva z Urbanom zaspala,... no, on spi že drugo rundo,... očitno bo danes sprehod samo do vrtca!

je danes en bolj lenoben dan,... ne, do Tivolija ne bom prišla,... se mi zdi,...

šivilja, ko boš šla v knjižnico pa le pokliči,... si me spomnila, da moram vrniti risanke! hvala.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
9.9.2009 11:58:57   
Blueeyes
babe, vam kr kopiram od majčic, k se mi ne da še enkrat pisat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
dobro jutro babe... ne vem kaj točno ste pisale o men včeri, sam se vam lepo zahvaljujem ker ste mislile name... jz sem za en drek.. celo noč sem se zvijala.. zjutri sem še drisko dobila, tko da visim na sekretu vsak 10 minut... še vedno me boli želodec, dons dobim tablete Amoksilav, baje se kljub dojenju lahko jemljejo.. po pričakovanju, slika pljuč je bila ok... jutri pridejo še izvidi urina.... tko da morm, jutr spet poklicat... sm pa včer 2x dala po 6 epruvet krvi.. se mi je že kr rolalo... temperatura mi še kr skače 36 in 38.. mal švicam, mal me mrazi... zjutri je kr teklo z moje pižame, tok sem zašvicala user posted image vrti se mi še vedno...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 687
9.9.2009 12:02:13   
majana79
blue user posted image user posted image ti nas tako strašiš! Smo mislile, da si ostala notr...

Je Gaja ok, imaš koga da ti pomaga??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 688
9.9.2009 12:03:30   
Anonimen
ojoj, Blueeyes, zdaj pa dovolj s tem ne-zdravjem!!! čimprej se pozdravi!!!!!!!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
9.9.2009 12:12:39   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

je danes en bolj lenoben dan,... ne, do Tivolija ne bom prišla,... se mi zdi,...

Ja res, mi smo tudi še doma... In jaz v pižami user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
9.9.2009 13:22:40   
katrinka
blue-pazi nase, da se ti ne bo zvrtelo pa bos kam padla, a imas pomoc pri gaji?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 691
9.9.2009 14:43:07   
nmagk
Blue user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
9.9.2009 15:26:46   
bjondi
blueeyes user posted image ,pa čimprejšnje okrevanje...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 693
9.9.2009 15:41:45   
Blueeyes
blue user posted image user posted image ti nas tako strašiš! Smo mislile, da si ostala notr...
Je Gaja ok, imaš koga da ti pomaga??

nop, sama sem ...

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
blue-pazi nase, da se ti ne bo zvrtelo pa bos kam padla, a imas pomoc pri gaji?

se mi je že... še dobr da sem bla zraven pulta da sem se ujela.. gaja pa cele dneve leži na kavču k se igra...je sploh ne dvigujem

hvala vsem za lepe želje

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 694
9.9.2009 15:48:46   
nmagk
Pa bi morala imet pomoč ni bit pametno sama,če se ti tako vrti,kaj če udariš kam......

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 695
9.9.2009 16:02:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Pa bi morala imet pomoč ni bit pametno sama,če se ti tako vrti,kaj če udariš kam......

sej skoz ležim.. edin kar grem na wc - kar je zdej velikrat k sem še drisko fasala user posted image ... pa to k sem pršla na hitr sm počekirat... drgač pa spimo... tud volje za jest nimam k vse vn zbruham.. v 3 dneh sm 3 kg zgubla user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 696
9.9.2009 16:14:45   
majana79
Joj boga... To se sliši kot kak virus al pa kej... Veliko pij, da ne dehidriraš. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 697
9.9.2009 21:50:11   
majana79
Še tukej ena slikica.

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 698
10.9.2009 10:36:34   
katrinka
jutrouser posted image

kako ste zabarke - ste mele dobro nocuser posted image
jaz sem se ze za dobro jutro skregala z mojim k avto se ni popravljen in morm doma bit in sem seveda tecna k mi je dolgcas...saj s suzi se ful igrave sam jz bi sla vnuser posted image mam pa v planu danes letvice na dveh vratih pobarvat k smo nove sipe dal notr...vsaj neki a ne...oh je pasal se mal izpovedatuser posted image

blue - kako si danesuser posted image
majana - joj kok je cukercekuser posted image

a ja - pozabila sem povedat - a veste k sm za gostilno za krst sprasevala - sm nasla eno na igu - no, ena vas stran, 15 minut voznje od cerkve nase, pa so ful pocen, greva jutr z mojim tja da preveriva ce je dobrauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 699
10.9.2009 13:18:22   
Blueeyes

Še tukej ena slikica.

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  to pa je že konkreten frajer in krepko prekaša Gajo

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
blue - kako si danesuser posted image

vročine ni več, driske tud ne, samo vrtoglavica je ostala... ta pa še ne bo kmal šla

evo še naše frajle
navdušeni nad stolom
user posted image

komaj smo dočakali da dobimo za jest
user posted image

po jedi pa še nekaj igračkanja
user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......