|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
2.9.2009 21:59:27   
ledenka
Živa sporoča da je ona bolje,Žigovi izvidi ,ki p so do sedaj prišli tudi.Ene izvide sicer še čakata in upajo da bojo ti tudi ok.Do jutri ostaneta v bolnici in da vidijo če bo bilirubin začel padat,naj bi pa bilo krivo njeno mleko.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.9.2009 22:06:54   
majana79
Držimo pesti user posted image user posted image

Hvala ledenka!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
3.9.2009 9:10:54   
katrinka
ziva - drzim pesti da bos cim prej domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.9.2009 9:12:51   
Anonimen
ojoj, Živa, user posted image !

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
3.9.2009 9:31:37   
Onasiss
Živa----user posted image user posted image user posted image za Žigca.

Naša je pa nekaj prehlajena user posted image , že drzgo noč nismo nič spali, ker ji nosek nagaja. Sem ji pa zdaj še polikane pleničke na hrbet dala in upam, da bo do večera bolje.

So what....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
3.9.2009 10:52:20   
Anonimen
Zeljeno storjeno;-) oba sva bolje, cakava vizito, da nama povejo kaj je se s preostalimi izvidi in ce bilirubin lepo pada. Dojenje smo ukinli po drugem mastitisu v enem tednu :-S tko da zdej delam na tem da mleko cim prej izzveni :-) upam da greva danes domov :-) Pisem pa z mobitela tko da sory za napakce :-)

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
3.9.2009 10:53:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Zeljeno storjeno;-) oba sva bolje, cakava vizito, da nama povejo kaj je se s preostalimi izvidi in ce bilirubin lepo pada. Dojenje smo ukinli po drugem mastitisu v enem tednu :-S tko da zdej delam na tem da mleko cim prej izzveni :-) upam da greva danes domov :-) Pisem pa z mobitela tko da sory za napakce :-)

super da gre obema na boljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
3.9.2009 10:58:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

no sam da je vse ok, superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.9.2009 11:15:31   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  Živa upam,da prideta čimprej domov.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.9.2009 13:12:13   
vim
Živa upam, da čimprej domov, pa nič zato, če ukinjata dojenje, včasih pač ne gre ali pa se ne sme. ti samo pazi, da ne fašeš še tretjič mastitis. In kako boš pustila da ti mleko izveni, če se ti dela a spet lahko fašeš vnetje.

blue se opravičujem, se postarala Gajo za en dan pa nisem hotla, ampak sploh ne vem kateri dan je danes po datumih. In še filmčki soo carski, mislim da bo dojenje kmalu odpadlo. Mjam mjam kašice. Katere pa dodajaš?

Gostilne: Kavčič ima soboto odprto do 17h za nedelje pa res ne vem. Pa daj probaj Boter na Vrhniki al pa tisto gostilno malo naprej od Bistre. Sicer pa sta tudi v Podpeči dve dobri gostilni. joj jaz sem tako slaba za imena sem kar dosti po gostilnah imen se pa ne zapomnim. Kje pa si že kaj gledala in kok je kaj cena menujev
Kmečki hram pa tudi jaz pohvalim

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.9.2009 13:55:23   
šivilja
Živa - joj sploh nisem vedla, da sta spet v bolnici. Želim vama čimprejšnje okrevanje in da končno začneta uživat (oziroma začnete) in se nehate ukvarjat s problemi.

K.tja - iz katerega konca šiške si. Jaz sem iz Dravelj, če si kje blizu se lahko kdaj kaj zmeniva.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.9.2009 15:43:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Gostilne: Kavčič ima soboto odprto do 17h za nedelje pa res ne vem. Pa daj probaj Boter na Vrhniki al pa tisto gostilno malo naprej od Bistre. Sicer pa sta tudi v Podpeči dve dobri gostilni. joj jaz sem tako slaba za imena sem kar dosti po gostilnah imen se pa ne zapomnim. Kje pa si že kaj gledala in kok je kaj cena menujev
Kmečki hram pa tudi jaz pohvalim

ja na podpeci sta dve, morm se tja zapeljat in vprasat kako in kaj, mal sm po igu gledala pa so cene od 12,50 eur naprej, pa sej hrana ni tak problem, bolj je pijaca, ne mors gostu rect po dveh pivih nehi pit a ne, sej ne bi bil tak problem ce ne bi bil financen miniser bolj skromenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.9.2009 15:47:00   
Anonimen
joj, ziva!!!!
jst pa SPLOH nisem vedela, da sta v bolnici!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da bo cimprej vse ok, in da lepo morno zazivite---->DOMA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
3.9.2009 17:36:09   
Anonimen
šivilja, sem ti poslala zs.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
3.9.2009 19:12:25   
Anonimen
Evo naju končno od doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Žigatova zlatenica ima žal genski izvor in bo verjetno celo življenje zlateničen. Pediater mi ni znal veliko povedati, le naročil naju je k hematologu v pediatrično kliniko (16.11.) kjer nama bodo več povedali. Rekli so samo, da v kolikor bo Žiga spet bolj rumen ali anemičen moramo TAKOJ na pediatrično kliniko na hematološki oddelek. Njegove rdeče krvničke imajo namreč pomanjkanje nekega encima, ki jim pomaga razgradnjo bilirubina, zato rdeča krvnička prehitro poči in ne uspe razgraditi bilirubina. Kaj to na dolgi rok pomeni pa nevem. Povedali so mi samo, da se verjetno tega ne da pozdraviti user posted image user posted image user posted image   Zdaj ko sem doma se bom malo bolj pozanimala kaj in kako, ker mi pediater v P ni kaj dosti povedal user posted image user posted image user posted image

No moje dojke pa so OK. Dojenje je Žigatu še dodatno preprečevalo izločanje bilirubina, tko da smo se odločli, da ne bomo več dojili. Od včeraj naprej smo tako na umetnem mleku, jaz pa na mrzlih obkladkih in čim manj pumpanja in masiranja dojk... Upam da spet ne ujamem kakega novega mastitisa... user posted image user posted image

No to je zaenkrat od naju, zdej grem pa še malo pobrskat in se za nekaj info še pozanimat....

bye bejbike user posted image

P.S. Sem kar kopirala z drugega foruma... Upam da niste jezne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
3.9.2009 19:28:06   
Anonimen
Živa, pikicepokice za Žiga!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je to mogoče kaj povezano s sladkorno???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
3.9.2009 19:29:33   
lake
Lepo da se doma, a so ti rekli da ma Gilberta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.9.2009 19:40:03   
Anonimen
Ne... Obema user posted image user posted image   Naš Žiga ima pomanjkanje glukoza-6-fosfat dehidrogenaze. To je nek encim, zaradi katerega rdeče krvničke prehitro počijo. Ni pa Gilbert... To smo že našli na netu user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
3.9.2009 19:44:27   
lake
Za to pa še nisem slišala, ti ne morem nič pomagat. Upam da boš najdla vse informacije. user posted image user posted image user posted image za Žigata. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.9.2009 21:00:07   
majana79
živa user posted image user posted image držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image Pa enga lupčka dej Žigatu

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.9.2009 21:45:36   
majana79
Žabarke, a bo šla mogoče v ponedeljek katera v Lidl? Imeli bodo namreč podložene jaknice za user posted image , pa bi rabila eno za Jureta. Moj namreč ne more it, ker ima ob 8 sestanek, pa avto rabi... user posted image Če bo slučajno katera šla, bi se ful priporočila. Sicer še ne vem kero cifro naj mu vzamem, ampak do takrat se bom mende odločila...

Aja, mlea je pa ena fuuul fejst punca, sem kr mogla povedat. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.9.2009 7:00:35   
katrinka
dobro jutro mamiceuser posted image

ziva - sploh nisem vedla da take stvari obstajajo, pa bo ziga lahko s tem normalno ziveluser posted image

majana79 - kaksne pa so te jaknce - a so ble v reklami, je nisem dobila - mogoče na ig ne pride...hehe, no vceri sploh ni blo postarja, jaz tud nimam avta k ga ma moj, sam loh se pa potrudim v pon popoldne iti k pride moj iz sluzbeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.9.2009 7:54:59   
Pat74
Se bolj redko javljam, ampak vseeno:

živa držita se oba in upam, da bo s tamičkenim bolj ali manj ok - torej, čim manj obiskov na pediatrični vama želim.user posted image user posted image

Mi smo ok - včeraj dobili 1. pikico in smo jokali kot dež - tako sem ugotovila, da so fantje večje jokice kot punčke, saj Eva in Maša nista niti pisnili. Veliki smo že 68,5 cm in težki 7120 g.

Bom še slikico prpopala.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 623
4.9.2009 8:04:12   
Pat74
Torej, tak je naš Andrej:
user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.9.2009 8:09:44   
majana79
katrinka, a veš da bo ta samo v Avstriji user posted image Dobivam namreč oba maila, pa sem našega kar spregledala.. user posted image Pa tako lušne stvari so... Se opravičujem za dezinformacijo. user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......