|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
27.8.2009 22:17:46   
nmagk
Jaz pa popijem ogromne količine vode,moj možek je reku,da mi bo začela že skoz ušesa lituser posted image  in pa ta tametil,to res pomaga in mleka je skoz dovolj,poglej mojo Karolino,dojena pa 8300g,pri dobrih 4 mesecih,mam mlekarno a neuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.8.2009 10:27:41   
ledenka
voda vsaj pri meni tud zelo pomaga user posted image mam pa mlekarno brez tametila, tu pa tam še kak čaj za dojenje spijem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.8.2009 10:39:16   
bjondi
O pa velik je od psihe odvisnuser posted image ...tud jaz pijem čaj za dojenje 1krat na dan...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.8.2009 15:22:07   
Anonimen
Psiha je FUUUUL pomembna... Jaz sem zadnjič skoraj brez ostala, k me je mastitis ujel in tamali ni šel lepo dol z bilirubinom. No zdej pa spet pijem čajčka za dojenje in nam skoraj že ena joška zadostuje za en obrok... No vsaj desna je boljša, leva je še malo boga...

Kdaj se zdej naslednjič dobimo? Jaz bi vas tudi rada vidla in pa Žigata razkazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem važna a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponoči pa z joško spimo 4 ure, s flaško in Aptamilom smo pa samo 3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
28.8.2009 15:38:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Kdaj se zdej naslednjič dobimo? Jaz bi vas tudi rada vidla in pa Žigata razkazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem važna a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi mene lahko tudi naslednji teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.8.2009 15:47:24   
Anonimen
Zarad mene tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa menda res ne bo tok vroče več naslednji teden... Ampak a bi mogoče kje drugje?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
28.8.2009 18:17:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
blue, sej ti maš dost mleka, kaj ti bo čaj user posted image Sej jst si ga zvečer nardim al pa zjutrej, čez dan mi ne paše, je prevroče.

pa sej sem ga vseen kr tko pila

Ej blue, kako to da mata z Gajo razvojno?? Sem vidla zadnjič da imata datum oktobra...

zato k je rekla pediatrinja, k jo je na pregledu dala past, da jo zanaša v eno stran... evo, pa zdej je itak že vse ok... pa preden bomo mel razvojno user posted image  user posted image  kr neki

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.8.2009 21:21:27   
majana79
Ajoj, kr neki... Sej našmu pa nogice neki zanaša v levo, bomo vidl kaj bo na pregledu... Pa kravic tut lih noče past, bomo še za to kregani... user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.8.2009 21:37:00   
lake
V razvojni itak vedno neki najdejo, me zanima kaj bojo pr Taji spet drug teden najdl. Me je že strah.

Lahko noč Ljubljančanke.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.8.2009 21:43:52   
majana79
lake, blue, držim pesti da bo vse ok v RA. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.8.2009 9:24:22   
lake
Dobro jutro!

Dubla sm stolček iz Ikee, če bo pa vredu bomo pa vidl. Kaj boste kej dons počele?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.8.2009 10:24:57   
majana79
Midva bova spala, ker je meu ponoči Jure žurko... user posted image Še dobro da sva pri mojih, mi ni treba nič delat. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.8.2009 12:45:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Dubla sm stolček iz Ikee, če bo pa vredu bomo pa vidl. Kaj boste kej dons počele?

Ojla... Če si dobila tistega na 4.ih nogah (bel, plav ali rdeč) plastičen stolček, potem se bo SUPER obnesel... So res dobri stolčki...

MI bomo pa danes lepo doma, malo se bomo cartali in počivali. Mami more počivat, ker jo spet neki joška boli user posted image user posted image Dobro da sem še na antibiotikih, drugače bi verjetno spet kuhala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
29.8.2009 14:29:04   
anci banci
ojla..
da se še jaz malo javim, sploh nisem imela časa da bi kaj napisala, ker je bilo kar pestro, ker Mi Svit čez dan ni hotel prov nič spat in je bil skoz neki siten, moja mami pravi, da je možno da so zobje(baje so meni začeli rast v 2 mesecu)
in kaj kje počnete na ta deževn dan?
mi 3 smo doma in se crkljamo

mi je pa žal da se nisem udeležila srečanja (bilo je za naju malo prezgodaj), ker smo takrat še spali (bila je žurka celo noč)
no naslednjič se pa z veseljem pridruživa

p.s. kar se pa tiče mleka pri meni, k vidim da mate debato, se mi zdi da se mi je pa zadeva (zaloga) zmanjšala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
30.8.2009 13:28:52   
ledenka
spet nas je treba dvignit user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 540
30.8.2009 17:15:03   
majana79
Dobro da imamo tebe ledenka. user posted image

Mi smo spet nazaj v LJ, smo bili pri mojih od petka... Je bilo tako čudno pridet v Tivoli nazaj, ker so danes vsi v Arboretumu in dejansko ni nobenega tukaj. user posted image Ampak za naše user posted image je itak prezgodaj za it, ne bi imeli kaj od tega...

Ledenka, bosta z Maksom jutri kaj v mestu? Nekaj razmišljam da bi se spravila do tržnice...

Lsica, če bom v mestu te pokličem.

Drugače pa pri nas nič novega, zdi se mi da mi spet zmanjkuje mleka, ker Jure hoče jest na vsake 2 uri ali pa še manj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
30.8.2009 18:57:04   
ledenka

đLedenka, bosta z Maksom jutri kaj v mestu? Nekaj razmišljam da bi se spravila do tržnice...

Lsica, če bom v mestu te pokličem.

Drugače pa pri nas nič novega, zdi se mi da mi spet zmanjkuje mleka, ker Jure hoče jest na vsake 2 uri ali pa še manj.

bom v mestu user posted image ampak najbrž okoli 11h, mam zjutraj serviserja za pomivalni stroj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.8.2009 19:20:59   
majana79
Ok, če bova še takrat, te lahko pokličem za kavo (če bosta pri volji seveda)? user posted image

A papirje od pomivalca si našla? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.8.2009 19:36:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

spet nas je treba dvignit user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
30.8.2009 20:01:32   
Anonimen
Ajsi in Majana... jaz bi se vama mogoče tudi pridružila... Sem sama jutri doma in okoli 11h bomo verjetno glih zmogli do centra prit... Ob 10h ponavadi jemo, tko da... user posted image   Mini srečanje?? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
30.8.2009 20:27:09   
ledenka
bejbe, velja user posted image se bom javila, ko bom vedela, kdaj bova v centru

dajmo še Lsico pocukat user posted image pa če je še kaka interesentka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
30.8.2009 22:47:12   
majana79
Super, se slišimo. Upam da bo Jure dobre volje, imam kar nekaj opravkov in bi rada bila čim prej konec...

Če bo še katera v centru pa ima mojo št., se lahko javi, če želi.

Zdaj grem pa v mižale, dokler se Jure ne zbudi.

Nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
31.8.2009 10:01:50   
šivilja
Majana - jaz sem že ene parkrat tavla okoli tivolija, samo nimam tvoje številke, ami jo zaupaš na ZS, če me bo pot spet kaj zanesla v tvoje konce, da te malo pokličem.

Punce, jutri pa postanem mama prvošolčku - mater sem že stara.

Če prav vem je Lsica na morju - lahko pa da se je tudi že vrnila

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 548
31.8.2009 10:07:40   
ledenka
nov pomivalc moramo kupit user posted image popravilo tega bi bilo 200 E, pa še en del za čakat 2 tedna. nima smisla... sem pa že naročila novega.

grem počasi proti centru, sam oblečem naju in šibam user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 549
31.8.2009 13:02:55   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nov pomivalc moramo kupit user posted image popravilo tega bi bilo 200 E, pa še en del za čakat 2 tedna. nima smisla... sem pa že naročila novega.

grem počasi proti centru, sam oblečem naju in šibam user posted image

Tudi nas je to doletelouser posted image ...popravil bi bil 250€-14 dni nazaj,naš je bil samo 9 let star...pa smo se za novega odločili...smo ga naročili mimovrste...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......