vim -> RE: Ljubljanske mamice (1.2.2011 9:39:04)
|
Nmagk, živa in katrinka opravičilo nisem uspela priti pa tako zelo sem se veselila, da bi vas videla in spoznala nmagk ampak jah tamal mi je v sredo zakuhal in smo spuščali vročino do včeraj, itak pa tudi v službi štala mah tut če jo imaš je drek. Živa odločitev je pravilna LJ je super, če si jo navajen in imaš še v bližini starše, pa vrtcec itd..... tudi če ni avta so tu avtobusi pač vsak ima svoj način življenja....pa saj je res nekoliko dražje stanovanje v LJ, samo ne rabiš dveh avtov, bencina porabiš manj so seveda plusi in minusi. Sem pa tudi jaz uspela spucat, marsikaj ko sem bila zaradi tamalega doma, ker je ogromno spal se je dalo marsikaj postorit, čaka me še balkon in okna to ni šlo, rabim en lep sončen dan. Drug teden smo na dopustu potem bi se pa lahko spet kaj zmenili, če ste za, če nas bolezen spet ne preseneti prideva. Aja a gre katera na festival Bobri, moje sestra je bila tako pridna da je čakala v vrsti ko so telali karte za lutkovne predstave in peljem ečaka in našega v četrtek na lutke, bomo videli kako bo z 1,5 letnikom a mu bo zanimivo.
|
|
|
|