nmagk -> RE: Ljubljanske mamice (1.11.2010 18:38:47)
|
Živa 38 vročina v ritki,ni panike,to delajo zato ker vedo da boš prišlja ponj in ga potem cel teden ne bo,lahko je to čisto samo psiha otroka,ker otrok čuti,čudno se sliši da sm vzgojiteljica in tako govorim,samo to so delale tudi nekatere moje sodelavke,da se je rešila otroka mu je porinla toplomer v ritko in če je bil otrok malo psihično na dnu mu je hitro pokazalo 38,temu moraš pa itak odštet 0,5 in to je 37,5,za kar res še ni potrebno paničarit.Glede premika,če vztrajaš ne bi smelo bit problem,razen,če so res tako zelo zapopolnjene skupine,potem ti znajo komplicirat,pa hudiča kake vzgojiteljice so to,mlade stare???napiši mi na ZS ime kar na FB-ju,me zanima če katero poznam.Veš sam poklic vzgojiteljica je meni še vedno božanski resnično,ampak zaradi takih in drugačnih razmer in dogajanj po vrtcih sem tako srečna da sm pustila službo,da ti ne znam povedat,res pa je da lih ni vse za zmetat v en koš vseeno obstajajo tudi zelo uredu vzgojiteljice,kljub vsem.Ti pa glavo gor in kar pojamraj nič tiščat depresijo v sebi,nam nič ne težiš,če ne pa prid k men na čvek,boš takoj pozabla na take dneve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],saj bo januar je skoraj pred vrati.
|
|
|
|