katrinka -> RE: Ljubljanske mamice (21.9.2010 15:28:01)
|
oooooooo zal nisem uspela prej se javit tkole,nismo bili na udaru,klet ni velik poplavljena...ni tok skode,smo pa ugotovil da je nisva zavarovala - lih zarad tega k ni tok skode mozne, stena se susi,majana hvala za ponudbo a sreco mava da kuriva in vlaga izginja...vsaj to, pocasi se okoli nas stabilizira,vceri zjutraj smo bili se odrezani od sveta k se v lj ni dalo priti,je moj po eni uri voznje okol prsu dam in ni sel v sluzbo,pol je bla pa izanka prevozna in smo loh prsl v lj... je pa nas zupan bivsi sosolec od soseda in sta v stikih tko da bomo tko urgiral za tale nas novi izvir... ceste okol nas so itak katastrofa.... hvala za pomoc sej bom tko mogla se kam poklicat k folk tle nori in ni varn za otroke sploh k bodo v slo sli - pa mamo 40omejitev... no,vceri smo mel prvi pregled za sandro,zrastli smo 49,5cm in tehtamo 2600g, po tabelcah premal tko da mam kontrolo cez 2 tedna,pa malo je flekasta - bomo vidl a bo samo izginl... no zdej sem pa pred dilemo - nam je prepovedla obiske za 4 mesece da ne bi sandra slucajn zbolela ker je presibka... do neke mere se strinjam ker je ful virusov okoli in res ni fajn tko da sem obiske vse prestavila za mesec pol bomo pa sproti vidl... posledicno to vpliva na nas mitting ta teden - najbrz ni pametn da jo izpostavljam ala koloseju ceprav smo bli tam prejsn teden...sam najbrz nikol ne ves... ce pa se zunaj dobimo pa bo pravi podvig z obema...kaj menite kar direktne bodite in povejte kaj menite... pa najbrz je 4 mesece res velik ali pac...
|
|
|
|