katrinka -> RE: Ljubljanske mamice (3.9.2010 7:33:51)
|
majana - ja res,smo se dobile enkrat na kavi in vrjemi njunim nogam nic ne fali,eni niso vec podaljsal bolniske,je sla na ves dopust pol spet izsilala bolnisko in gnije doma ze tricetrt nosecnosti...pol mi pa jamra kok je dolgcas...bejz no bejz a res,pa 20kg zredila pa kadi...mislim,pa ne da opravljam samo tko k ti k je blo res hudo,pa jaz pri suzani hodt nism mogla,me je moj zvecer nosu na wc k so ble ze tok boge,pa sm delala do konca pa se na bajti delala pa nic jamrala, no ta druga je pa dojela da se ji ne izide da je doma k je bolniska tok mal placana,zdej cudezno loh dela a ze razmislja samo o 4 urah...pa se to ne bi sla delat ce s svojim ne bi sla v podnajem in valda rabta denar - od te sestra je mela tud bolj svoh noge pa je kelnarla do zadnjega dne... babnice smo uredu,obe frajli malo cez 5 ze tezile,pa previt,pa jest....zdej pa obe spita...mislim halo,grem malo se lezat dokler spita oci sumljivo ok...snubcev ne bomo meli do 30 leta,drugac pa cist ponosen na svoji princeski,sicr sandra se spi bolj tko da kozlarij je se ni zacel ucit tko k suzano...hehe, sem rekla naj se kr pripravi...k enga fantka bo pa treba narest...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|