Sonchek83 -> RE: Ljubljanske mamice (8.5.2010 14:52:21)
|
Evo, pa sem pregnala lenobo in se spravla tudi tukaj kej napisati, čeprav kaj preveč pametnega nimam povedati[sm=zmeden.gif] Živa, FULLLLLLLLLLLLLLLL lepo slišati, da je naslednji/a že na poti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz še nima poguma za to. Pa naj bo vse najlepše v nosečnosti a ne? Katrinka, kako pa ti kaj? Vse ok? Saj ko vaju tko berem me kar prime, ampak me vseeno hitro mine. Res še nisem pripravljena za naslednjega otročka, ampak tudi to bo... Vse ob svojem času. Midve pa lih s pohoda ob žici, so kao lepo vreme napovedovali dopoldan pa nič od tega, mokra bla k cucek[sm=zmeden.gif] Ampak smo se meli fino, mala je itak malo spala malo žlubodrala malo jedla tak da ji ni bilo hudega[sm=smiley1.gif] Jaz se opravičujem, ker se večkrat ne javim, ampak smo fejst aktivni sedaj pa itak nimam kej posebnega za napisat, se bom pa potrudila, da bom bolj aktivna in zanimiva[sm=smiley1.gif] Nič, grem pupi za kosilo pripravit, mal polenarit, če bo še spala potem pa še malo ven[sm=smiley1.gif] Mejte se fino fajn[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|