napotnica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

aneja1 -> napotnica (31.5.2005 12:38:16)

Vašo pomoč potrebujem. Sem v 38 tednu nosečnosti in mi je moja G dala zadnjič 3 napotnice, rekla je, da je za porod in da moram še it kri dat, zaradi hepatitisa B.
Pa sem videla da na enem izmed receptov piše CTG, glede tega mi ni nič omenila. Kaj je to mišljeno za takrat ko grem res v porodnišnico ali je treba kakšen CTG že prej opravit?
Sem jo že klicala pa je ne dobim.

Zdaj pa neprestano o tem razmišljam, pa me vseeno zanima kako ste druge kaj imele, ko ste bile že tako daleč?

Lep pozdrav

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2005 12:56:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lana_s -> napotnica (31.5.2005 13:04:07)

Meni je dala te napotnice dober mesec pred PDP in mi takrat tudi ni nič rekla, razen da če do česa pride naj grem noter. Kasneje pa mi je na enem pregledu rekla naj kar grem na ctg (zaradi otekanja). In sem šla, potem pa so me tam čez teden dni naročili. Tak da preden ti ne reče ti ni potrebno it, drugače pa na dan PDP.

Alina_alin -> napotnica (31.5.2005 16:36:05)

Približno en mesec pred rokom sem dobila 2 napotnici: na eni piše "ctg nadzor", na drugi "partus". Ti napotnici sta za dan ko imaš rok - da grem v bolnišnico na pregled. Sedaj pričenjam zadnji teden in sem ravno imela še zadnji pregled pri svojem zdravniku in navodila, da za 1 teden grem kar na pregled v porodnišnico.
Ne vem pa kako to, da ene dobijo 3 napotnice. Meni je sestra rekla, da za rešilca ni posebej napotnice, da veljata ti dve. (za vsak slučaj sem vprašala, če bi me kje čudno presenetilo in me moj možek ne bi mogel peljat).
Aja pa tudi vse izvide od krvnih slik nosim že en mesec zraven sama - mi jih je dal zdravnik...
LP!

Anonimen -> napotnica (31.5.2005 17:18:47)

Mene je tudi skrbelo okrog napotnice za rešilca, če bi ga slučajno potrebovala, pa sta mi dva različna ginekologa zagotovila, da nosečnice napotnice za rešilca ne potrebujejo. Torej bo že držalo.

Stran: [1]