zp -> RE: samopostavljivi šotori (12.8.2009 11:45:21)
|
Mi imamo 2seconds IIII, registriran je za 4, je pa malenkost na tesno, še posebej ker se mulčka celo noč kotalita koli vseh možnih osi. Drugo leto planiramo naredit leseno posteljo za v avto, pa bosta spala 2 v avtu pa 2 v šotoru. Sicer imajo pa v Decathlonu še 'Base Seconds', to je nekakšen skupinski prostor 5×5 m stojne višine, pa lahko 2 seconds šotore povežeš med sabo in dobiš neke sorte družinski šotor s poljubnim številom spalnic in poljubnimi velikostmi. Je pa malo več robe za vozit s sabo, pa malo več časa ti vzame. Sicer smo pa videli v trgovini base 4.2, pa zgleda super. S podiranjem našega in tistega za na plažo (ga imamo že par let) nimamo nobenih težav. Možič je skapiral v 8 sekundah in sedaj porabi slabo minuto za pospravljanje, 4.2 mora pa imeti enak sistem, samo malo dlje traja. Po mojem najprej zložiš spalnice, potem pa še glavni prostor... al pa kaj podobnega. Večkrat kot ga boste uporabljali, lažje vam bo šlo. Aja, pa kline in vrvice dobiš zraven in ga lahko učvrstiš. Mi zabijemo kakšne 2 ali 4 kline, da se vrata lažje odpirajo...
|
|
|
|