sitnoba pri enomesečnici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Naja31 -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 15:11:29)

Zivjo Taska,

tvoje sporocilo pa kot da bi opisovalo mojega fantka. Prvi mesec je bil identicen, zdaj drugi je se vedno zelo podoben, ceprav sem jaz upala, da bo ze velik bolje. Edino je ta razlika, da so obdobja budnosti cez dan ze veliko daljsa, v bistvu cez dan zelo malo spi, nekaj casa je tudi ves zadovoljen in lezi v lezalnicku, ampak cez najvec pol ure se pa ze oglasi. Ocitno mu postane dolgcas in mu ni vsec da se nihce z njim ne ukvarja. Mislim, da ni druge kot da cakamo da se malo zrastejo in bo potem vse lazje. Do takrat pa veliko, veliko nosenja po rokah in mirnih zivcev, ki jih tudi meni vcasih zmanjka.

Srecno!
Naja




tiktak -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 15:25:41)

Kot bi našo opisovala zadnje par dni. Je bila tudi prava mala tečkica.Ampak danes je pa pridna, tako da ji po moje res ni pasala vročina. Jaz sem našo včeraj slekla in je bila nekaj časa nagica, ji je ful pasalo.

No naša je drugač tečna, ko je zaspana, pa ne more zaspat: Očke ji kar skup lezejo, pa praska se po obrazu, potem pa spet gleda kot sova. Pa tudi zelo rada ima, da jo nosimo okoli-po moje so otročki pri 1 mesecu, ko že bolje vidijo, pravi mali firbci.

No, velik ti najbrž nisem pomagala. Kot so rekle druge-bo minilo. Jaz sem tud rekla, da jo bom pustila jokat, pa mi sprva srce ni dalo, potem pa sem se malo zamislila in se zdej strinjam s tem kar so druge pred mano rekle. Otrok pri 1 mesecu ne more bit scrkljan in potrebuje starševsko ljubezen in bližino.




taška30 -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 15:33:35)

Naja31 in Tiktak, pravi balzam ste za mojo dušo zdajle. Samo da nisem edina ;)
Moja 'tečkica' zdajle spi že skoraj 2 uri, mama pa si polni baterije za naslednjo rundo :)- Sicer med spanjem ves čas po malem jamra, ampak ni sile - se ne zbudi.




Minki -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 16:25:00)

Živjo taška30, Naja31 in Tiktak,
se vam kar pridružujem. Tudi našemu malemu pikcu ni nič ustrezalo te dni. Malo krčki, veliko vročina pa nam ni nič odgovarjalo. Sedaj pa pridno spi:angel:

Čimveč potrplenja bo minilo in se bodo spet smejali naši sončki.

LP,Minki




eva1 -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 18:29:43)

Mah kaj-znajo biti tečkani naši škratki, to je definitivno! Sej ni mislila slabo, ampak včasih preprosto ne veš kaj narediti(jih nosiš, cartaš, narediš vse, pa še vedno:(( ) in pač rečeš da je tečkan! Pa kolikokrat še bo!
Naš je imel obdobje ko je kr naprej jokal-pa ni nič pomagalo, ne zibanje, nošenje-nič, pravijo da se je začel zavedati sveta okol sebe-sej mine, tako da ni panike! Zdrži malo, boš videla da bo kmalu boljš!
Lp, Eva in Luka




Primoza -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 18:33:07)

Tako majhne dojenček ne more biti siten sam od sebe ampak ga nekaj muči. Ko boste ugotovili kaj, boste tudi lahko tudi odpravili vzrok. Ali pa tudi ne, če gre za kakšne zobke ali krčke.




pika** -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 18:48:14)

Taška,

tudi moj Gašper, ki polni 4.teden ,je v teh vročih dneh demonstriral vse mogoče glasove, vzdihljaje, brcanje, kriljenje z rokicami ...., kar jih premore njgov mali telešček . Edino z dojenjem in cartanjem sem ga potolažila.:duda::duda::duda:

Kar težko se privajam ponovno na vse to ( prvi je star že 11 let ), tako da mi tole "jamranje" kar malce pomaga.:sloncek:

Niso :hudicek:, so majhne :muca:, ki še ne znajo povedat, kaj bi rade.:duda:




eva1 -> sitnoba pri enomesečnici (31.5.2005 21:07:24)

Moj se je enostavno začel dreti, ko sem ga samo za trenutek dala na kavč, ali v lupinco, da sem šla na WC-ko sem prišla nazaj se je joku, kt da bi ga iz kože dajala, sem ga spet dvignla in kot da bi odrezu se je nehal dret! Tako da mu popolnoma nič ni manjkalo, pa ne govort no! Je pa bilo to obdobje 2-3 tedne in zdej je ok!
Lp, Eva in Luka




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]