Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 15:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nehaj hrčkat, pa vrži stran (to sem danes jaz slišala)
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 15:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ko dobita nove!ze tko je teh piz****j polna bajta
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 15:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 nehaj hrčkat, pa vrži stran (to sem danes jaz slišala) Ne hrckam, šilim , na 3 cm.
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 15:46:35
|
|
|
|
CatJa
|
Pri nas smo bolj anti za risanje, tako da jih (še) ne mečemo stran
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 15:56:52
|
|
|
|
misa4
|
Ne pridejo do tega, da bi bile prekratke se prej polomijo ker tolikokrat po tleh padejo. Pa tiste iz pralnega stroja tudi takoj stran vžem
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 16:32:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Koliko dolge so se, ko sem zdijo prekratke za risanje? Ko jih ni možno več normalno držati in z njimi obenem risati Oz. ko so tolikokrat padle po tleh, da se ne dajo več šilit, ker se mina lomi... Kaksna ideja, kako se porabi ostanek, da se ne mecejo stran...? Vrzi straaaaaaaaaaaaaaan
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 16:40:04
|
|
|
|
felicia
|
prekratke so ko ne slonijo na tej "blazinici" med palcem in kazalcem - če me štekaš
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 16:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrzi straaaaaaaaaaaaaaan Ne bom . Za kaksno svojo kompozicijo jih bom kmalu uporabila :).
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 16:47:58
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Koliko dolge so se, ko sem zdijo prekratke za risanje? Kaksna ideja, kako se porabi ostanek, da se ne mecejo stran...? jest sm pa glih zato temo odprla k sm misnla da mašti kšmno idejo za kaj jih ponucat
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 16:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki jest sm pa glih zato temo odprla k sm misnla da mašti kšmno idejo za kaj jih ponucat Za kompozicijo, za kaj pa drugega . No, samo vprasat moram, pa se spomnim. Z zamikom
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 17:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
luknce not, pa nardiš pol na teh tvojih knjigicah kot gumb za zapret barvica namest gumba, zanko pa s kakšno tanko špagco nardiš.
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 17:24:23
|
|
|
|
Tanja55
|
kakšna umetniška inštalacija bi zihr fajn izpadla. Drgač jih bi pa jst navezala na vrvico in kot neke vrste ogrlico, sam fiksirat bi jih blo treba. A veš, da je v stilu bušmanskih ogrlic, sam da so tam kakšni kremplji al pa zobje od morskih psov, tle maš pa "zobe civilizacije" -- barvice.
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 17:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 luknce not, pa nardiš pol na teh tvojih knjigicah kot gumb za zapret barvica namest gumba, zanko pa s kakšno tanko špagco nardiš. Dobra ideja, hvala , ce mi uspe luknjico zvrtat
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 17:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 kakšna umetniška inštalacija bi zihr fajn izpadla. Drgač jih bi pa jst navezala na vrvico in kot neke vrste ogrlico, sam fiksirat bi jih blo treba. A veš, da je v stilu bušmanskih ogrlic, sam da so tam kakšni kremplji al pa zobje od morskih psov, tle maš pa "zobe civilizacije" -- barvice. Huda, z busmani , samo ne vem, ce ni potem se dekolte pobarvan . Verjetno bom naredila nekaj s slikami od Balerine, ki ima en kup malih na listih in temi barvicami, da nekako vse zlepim skupaj. Itak je treba listke nekam pospravit .
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 17:36:08
|
|
|
|
Tanja55
|
Huda, z busmani , samo ne vem, ce ni potem se dekolte pobarvan . Jah dekolte si bos pa zdej na rjavo pobarvala pa bo . Drgac si ga pa tud na rdec kaj hitr lahk, ce te pa kaj zvije dobi pa tud rumeno-zelen odtenek...viš, polno kombinacij. Itak sem zihr, da boš kaj fajnega uštimala. Prpopi, ko bo, me zanima kako bo zgledalo.
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:23:57
|
|
|
|
alička
|
Ja sem sicer zelo daleč od hrčkanja, večino stvari sporti zmečem stran... ampak barvice... moja pupa ima svoje, v kleti sva našli pa še moje in jaz imam krepko čez 30 , pa še veliko kvalitetnejše so. Da ne govorim, da sem se že vsaj 10x selila. Tudi meni ni jasno, kako so te barvice preživele že vse te selitve .
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ja sem sicer zelo daleč od hrčkanja, večino stvari sporti zmečem stran... ampak barvice... moja pupa ima svoje, v kleti sva našli pa še moje in jaz imam krepko čez 30 , pa še veliko kvalitetnejše so. Da ne govorim, da sem se že vsaj 10x selila. Tudi meni ni jasno, kako so te barvice preživele že vse te selitve . Alička, skrajni cas, da zacnes barvati :).
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:26:11
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Alička, skrajni cas, da zacnes barvati :). O saj zdaj barvamo, barvamo, barvamo... je ravno taka faza zgleda. Še najbolj priden je pupin oči!
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Alička, skrajni cas, da zacnes barvati :). O saj zdaj barvamo, barvamo, barvamo... je ravno taka faza zgleda. Še najbolj priden je pupin oči! Bravo . Bos kaj pokazala?
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:30:27
|
|
|
|
alička
|
Boš morala kar na kofe priti, kdo bo pa to vse pofotkal
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkrat do zime . Saj sploh ne vem, iz kje si
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:32:42
|
|
|
|
alička
|
Hvala enako, ampak Slovenija je itak majhna. Drugače pa Kr.
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ni tko dalec. ...sam tele kave pri meni....se bova prej v Splitu nasli . A gres kaj v Cavtat letos?
|
|
|
|
RE: Kdaj vrzete barvice v smeti? 29.7.2009 21:38:05
|
|
|
|
alička
|
Of kors Še 15 x krat grem spat!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?