Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 15:47:46
|
|
|
|
hmm...
|
Držim pesti.
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 15:50:22
|
|
|
|
Raho
|
Če ima nekdo s tabo take načrte, ti bo uspelo
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 15:57:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* .. stisnete kakšno pest pa ajde, naj bo, bom obe pesti držala. Itak nimam druzga za počet.
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 18:03:35
|
|
|
|
črticaa
|
IN? ura je šest,čas za poročilo
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 18:39:01
|
|
|
|
bskrle
|
držim pesti in čakam poročilo
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 18:43:44
|
|
|
|
Šarki
|
sem držala in?? kdaj bo vselitvena zabava??
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 19:25:57
|
|
|
|
Blueberry
|
Kak je bilo? Jaz sem preživela zobozdravnika.
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 19:34:19
|
|
|
|
azik
|
No Kerensa za pesti sem,že verjetno prepozna ti pa iz srca privoščim ,da bi ti uspelo tole zrihtat in ,da se tri bnodo uresničile želje.
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 20:42:22
|
|
|
|
Shorty_
|
u prepozno videla no držim pesti da si že zapila novo stanovanje
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 21:05:29
|
|
|
|
alička
|
Upam da ti rata/lo! Ampak tale Ljubljana je čist predraga. Kje drugje bi dobila za ta denar dvo ali celo trosobno stanovanje.
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 22:09:16
|
|
|
|
matejchy
|
Smo dost močno držale pesti?
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 22:12:58
|
|
|
|
aprilčica07
|
Še ena, ki čaka na poročilo, pesti sem pa držala
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 22:31:33
|
|
|
|
Abbey
|
pomoje se je že vselila pa je kar računalnik zastavila za prvi obrok
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 22:39:04
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh nooo,10 let bo hitro mimo A ja? I hope so... Pri nas je bilo tole 1. leto hitro mimo, pa smo se s kreditom oženili za 25 let
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 23:12:35
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh nooo,10 let bo hitro mimo A ja? I hope so... Pri nas je bilo tole 1. leto hitro mimo, pa smo se s kreditom oženili za 25 let Veš kako jaz pravim našemu kreditu - to bo en dolg in uspešen zakon
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 29.7.2009 23:21:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh nooo,10 let bo hitro mimo A ja? I hope so... Pri nas je bilo tole 1. leto hitro mimo, pa smo se s kreditom oženili za 25 let prvo ob euforiji res hitro mine....verjemi, se ti bo pa vleklo zadnjih deset
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 8:42:17
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, ajde, cena je pa 100.000€. Hm, da nisi šla gledat stanovanja naših kolegov . Drugače pa je cena 100.000€ v teh časih za 1-sobno čisto previsoka. Sklepam, da je kvadratura okoli 40m2, kar nanese cca. 2.500€/m2. Previsoka cena. Če jo zbiješ na kakšnih 2.000€/m2 se pa že lepše sliši. Upam, da ti rata.
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 9:08:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Ne vem no, ampak za 100.000 dobim v MB novo stanovanje, 2 sobno z atrijem, ful lepo. Meni je to čisto too much in precenjeno.
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 9:19:50
|
|
|
|
Onasiss
|
Glede na to, da sem bila cel dan odsotna in nisem stiskala pesti, me pa vseeno zanima kaj si uredila. Želim, da se ti uresničijo želje.
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 9:20:23
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ne vem no, ampak za 100.000 dobim v MB novo stanovanje, 2 sobno z atrijem, ful lepo. Meni je to čisto too much in precenjeno. Ja, v Prekmurju pa dobiš verjetno za ta denar še kakšen m2 več kot v MB, ampak dvomim, da bi se Kerensa zato selila tja. Vsak išče stanovanje v tistem koncu, kjer mu najbolj ustreza. Kaj naj s poceni stanovanjem v MB, če tam nimam službe?
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 10:06:42
|
|
|
|
arabela*
|
držim pesti.... pa kakih fotk se tud ne bi branila..
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 10:12:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja... in zdaj moram biti kar ziher, da bom imela 10 let najmanj takšno plačo (pa moj v.d. Moža tudi), kakršno imava sedaj), drugače smo v pi**i... še šlogarca moram bit', očitno. Saj četudi ne bo to stanovanje, bo pa kakšno drugo... finančno je isti šmorn. jaz sem odkar pomnim..v kreditih,pa leasing sem tud vzela,pa malo morje trajnikov..pa ti rečem nočna mora....nikoli več. Če lahko ponovno,bi vzela kredit za stanovanje... raje...je po mojem bolj pametna naložba..ampak trenutno smo v neprofitnem,tako da.... Saj če oba delata in nista od prej zapufana,ne vidim problema.....gooo
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 11:18:49
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja... in zdaj moram biti kar ziher, da bom imela 10 let najmanj takšno plačo (pa moj v.d. Moža tudi), kakršno imava sedaj), drugače smo v pi**i... še šlogarca moram bit', očitno. Saj četudi ne bo to stanovanje, bo pa kakšno drugo... finančno je isti šmorn. jaz sem odkar pomnim..v kreditih,pa leasing sem tud vzela,pa malo morje trajnikov..pa ti rečem nočna mora....nikoli več. Če lahko ponovno,bi vzela kredit za stanovanje... raje...je po mojem bolj pametna naložba..ampak trenutno smo v neprofitnem,tako da.... Saj če oba delata in nista od prej zapufana,ne vidim problema.....gooo Enako. Nikakor se ne izkopljem iz tega, pokazat pa tud nimam ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 17:42:15
|
|
|
|
3jesončki
|
pesti sem držala, čeprav se ne poznava, zdaj pa čakam poročilo...
|
|
|
|
RE: Še nikoli nisem na RR rekla, da... 30.7.2009 19:18:20
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: azik No Kerensa za pesti sem,že verjetno prepozna ti pa iz srca privoščim ,da bi ti uspelo tole zrihtat in ,da se ti bodo uresničile želje. ----------------------- Tudi jaz !
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?