Padla vrata od omare...pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 11:54:52)

Mojemu sončku so padla vrata od omare na glavo. Ne vidi se mu nič je normalno, tudi vesel je samo lai naj ga kljub temu peljem k zdravniku:zmeden:

kimi -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 11:55:27)

Vrata so dokaj težka niso pa visoka je nizka omara

cmokec -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 11:58:23)

Jaz bi počakala, če se pojavijo kaki znaki , kot je slabost, bolečina, jok, bruhanje. če pa kaj krvavi, bi šla pa takoj.

Upam, da je v redu. :miska::miska::miska::miska:

KIRA -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 11:58:47)

mislim da ni panike. če bo bruhal, ali pa temperaturo dobil ali kaj podobnega, pa pojdi - pol je pretres možganov.
drgač pa danes bolj mirujta, pa opazuj ga malo bolj. ena buška več ali manj ni tako strašna. tamali imajo še bolj mehke lobanjske kosti, pa po mojem ni nič tako strašnega.
če pa res dvomiš, pa vseeno pokliči tvojega pediatra, pa se zmeni...

total -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 12:03:17)

O bogi:zmeden:

viv_ -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 12:06:12)

Ja kaj je pa počel?

kimi -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 13:05:41)

Počel ni nič bil je zraven omare...samo smo na novo priseljeni v hišo in imamo pohištvo za sedaj bolj za silo še posebej tole omaro v dnevni. Mali se je igral ko je kar naenkrat padla nanj mislim da se je bolj ustrašil kot da ga je bolelo samo kljub temu. Buške nima niti krvi tudi bruhal ni, normalno je vesel ter hodi naokoli lahko ga pobožam po glavi brez da kaj jamra. Zdi se da je vse ok samo meni se gre samo zato ker so vrata težka če bi bila lahka bi še šlo tako so pa težka

viv_ -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 13:14:42)

Božec mali... to je pa kot na tisti reklami za zavarovalnico, ko duhovi razturavajo stanovanje :)- :)-

kimi, sigurno je OK!

kimi -> Padla vrata od omare...pomoč (31.5.2005 14:29:43)

viv bi se smejala če bi bila boljše volje tako sem pa zaskrbljena. Sedaj spi pa bomo videli kaj bo potem

Stran: [1]