|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava vode
31.5.2005 11:54:10   
Pupica
Na koliko dni menjate vodo v bazenih?

Midva jo vsak dan, vendar ker je kar velik bazen se takooo zelooo počasi ogreje voda.

Ali dodajate kaj klora v vodo(za koliko stare otroke)?
Mi zaenkrat ne dodajamo, pa verjetno tudi ne bomo:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Menjava vode
31.5.2005 12:00:38   
Anonimen
Pojma nimam, kolikšen bazen imaš...mi imamo takega za napihnit ene 2 x 2 metra, pa vsak dan vodo zamenjam, oz. s tisto umazano rože zalijem...Klor :zmeden:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Menjava vode
31.5.2005 12:18:36   
Pupica
ja glih 2x2 metra sicer ni:)-:)-:)-:)-:)-

Klor:zmeden:Samo pitam al bina:ups:
Saj baje da se lohka vse vpraša a ne? al kuko? a se to zdej po ta novem ne sme več:zmeden2::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Menjava vode
31.5.2005 12:19:54   
Anonimen
Seveda se sme, saj vidš, da jst v odgovoru tud sprašujem :zmeden: Še nisem namreč slišala za take male bazenčke pa klor :zmeden:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Menjava vode
31.5.2005 12:37:08   
Pupica
tut jaz ne, za to pa pitam:):)-:)-:)-:)-

Mi pa ni blo tko čudno glede na to, da se dodaja v bazenih kjer smo imeli plavanje, pa na kopališčih.Zato pa vprašam, kaka je kej praksa. Jaz namreč raje vodo vsakodnevno menjam.:ups:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Menjava vode
31.5.2005 12:42:33   
Anonimen
Pa sej se itak ob enem kopanju (vsaj pri nas) tako umaže (trava, listje), da ni za nikamor več, kot za rože zalit :ups:

ja, v tistih, tavečih bazenih pa pač rabijo klor. Mi ne, prou ;)

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Menjava vode
31.5.2005 12:53:38   
tinatona
Haj!

Jaz bi raje vsak dan menjala vodo. Klora pa definitivno ne rabiš za tako mali bazen. V velikih bazenih ajo klor zato ker je velika frekvenca ljudi... V domačih bazenih pa tega ni...

LP Tina :rozica:

Naš je pa nažalost še premali za bazen, čeprav bi full sedlo mal se osvežit.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Menjava vode
31.5.2005 17:40:41   
cleopatra
Mi dajemo v bazen neke tablete ( proti algam,....), pa še pumpa je vklopljena čez dan. Tamala se še sicer ni kopala, bom pa videla kako bom pogumna v prihodnje. Če je v bazenu velika količina vode (pri nas je 25 m3), ne moraš kar skoz menjat-mi zamenjamo enkrat na leto. Če pa imaš v mislih mali bazen, v katerem se voda zaradi majhne količine hitro segreje, pa čim večkrat menjaj.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?