jpnincy -> RE: Septembrke 2009 - part. III (12.8.2009 22:21:22)
|
Dober večer so[sm=nosecka.gif]! Po dooooolgem času se vam spet oglašam. Končno sem zaključila s službo, porodniško nastopim čez 2 dni. Tudi meni je CSD danes nakazal € [sm=bravo.gif]. Z nami pa je tako: danes sem imela drugi CTG in je vse ok [sm=bravo.gif]. Vendar, naš korenjak ni ravno navdušen nad tistimi aparati na katerega ga priklopijo [sm=smiley36.gif]. Vse skup mi je skor 2x dol padlo, ker je ful brcal ravno v tisti krogec in trakec, ki meri njegov pulz [sm=jezicek.gif]. Počutim se ok, čeprav sem prejšnji teden dobila tak nahod, ki ga nisem imela že najmanj 5 let (to se lahko samo meni zgodi, da se sredi avgusta, sredi največje vročine prehladim kot bi bilo zunaj -15 stopinj[sm=zmeden.gif]). Ampak, zdaj je že boljše, čeprav me fuuul bolijo rebra na desni strani (predvidevam da od kašlja, nisem pa čist prepričana) in spati na desni strani je nemogoče, na hrbtu itak ni šans, ostane mi samo levi bok. Predstavljajte si....vsako noč/celo noč spati samo na levem boku [sm=smiley13.gif]. Katastrofa.... Mi je pa prejšnji teden na pregledu delala tudi UZ in je [sm=duda.gif] že obrnjen z glavco navzdol, tehtal pa je 2247g. Kot večina od vas si tudi jaz BLAZNO želim, da bi rodila vsaj kakšen dan pred rokom, sam da ne bi bilo čez. Ampak je to odvisno od [sm=duda.gif], kdaj bo želel pokukati na svet. Tako, to bo za danes vse. Naj vam povem, da vas skos redno berem, le oglasim se poredko, ker ne utegnem vsega komentirat. Aja, in še par podatkov za seznam: [u]- naslednji pregled/CTG 19.8.09, pridobljeni kg: +9, porodnišnica SG, starost 26 (od aprila dalje) Imejte se lepo in mirno noč vsem skupaj!
|
|
|
|