veselka -> RE: Septembrke 2009 - part. III (11.8.2009 12:36:27)
|
ojla, mene dons še bl v križu štiha [sm=smiley13.gif], ponoči me je pa v trebuhu špikal. sem dons zarad križa komi trgovino preživela, tko da zdej spet ležim, ampak to kr boli in boli... hodim pa ko pingvin [sm=smiley36.gif] je pa moj lupček dons kr dopusta uzel. jutri se končno odpravlja v Banja Luko, mora uredit stvari glede smrti očeta. upam, da me ne prime pol ravno jutri [sm=smiley36.gif] učer je namontiru vrtiljake nad postlco in previjalno. je kr v strop zašraufu, pa na laks in je zdej ful lušno [sm=9nebesa.gif]. na steno nisva nič lepla al pa risala, je ena taka velika nočna lučka v obliki rožice iz ikeje in ful lepo zgleda. razmišljava, če bi komu naročila samolepilne rožice iz ikeje za na steno, so take velike, mislim, da v paketu 3, stanejo pa samo 10 eur. torba za v P je pa zdej res pripravljena, no, tak mali kovček je, tko da sm tud za [sm=duda.gif] pol kr notr dala. sam še zame za iz P nimam pripravljeno, k ne vem, kako bo vreme. za v P bom imela japanke teva (crocsi so men za bruhat grdi), sem jih učer oprala, ker imam en problem zdej med nosečnostjo - mi ful noge švicajo in smrdijo, tud v japankah, kjer se luftajo cel dan [sm=smiley36.gif]... men je to ful grozno, ker nisem vajena. prej sm lahko sred poletja tenstala noge v npr. supergah, pa ni bilo nobenga vonja, ne iz superg, ne mojih "nogic". upam, da po porodu tole mine [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|