veselka -> RE: Septembrke 2009 - part. III (3.8.2009 8:32:11)
|
jutro, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] danes je pa začetek moje porodniške [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mene so tudi včeraj zvečer lažni popadki matrali, na srečo ni blo hudo (kot ponavadi). pol je pa še moja [sm=duda.gif] tolk razgrajala, ko da ima prostora za celo vilo... kot da ma v trebuhu trampolin... je nekajkrat kar pošteno zabolelo [sm=smiley36.gif] še sreča, da imam kožo dovolj elastično, ker bi drugače imela že vse črtasto po trebuhu. Bety tole pa je pošten nosečniški "trebušček" [sm=smiley1.gif] matične celice imam komplet za odvzem za v javno banko, ker pač tudi mi nimamo dovolj evrčkov (no, niti blizu temu nismo), ampak, če lahko komu s tem pomagam, zakaj pa ne. itak se mi vedno srce para, ko vidim tiste uboge bolane otročke za raznimi levkemijami ipd. [sm=smiley19.gif] aja, pa danes smo dopolnili 36 tednov [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... sam še mal [sm=smiley1.gif] čaj malinovih listov v lekarni tega ne prodajajo... pa nekako sem dobila vtis, da ženska niti ni dojela, kaj hočem oz. za kaj gre. tako da... hmmmmmmmmm
|
|
|
|