simonae -> RE: Septembrke 2009 - part. III (4.9.2009 13:44:54)
|
Najprej čestitke vsem novim mamicam! altaja in ostale, ki ste že neučakane! Prvič sem šla za 10 dni čez rok in so mi rekli, da bo še kasneje, a se je potem končno začelo. Ko se drugič ni nič na rok dogajalo, pa sem bila odločena, da sedaj kmalu bo![sm=smiley36.gif] Verjetno ste to že sprobale, saj tudi pri meni ni delovalo.[sm=smiley19.gif] No, na pregledu v P (en dan po roku) poročam o prvem porodu, da je bila zelena voda... in G je rekel, da bo naredil po vaginalnem pregledu, kjer ni bilo nič videti, še UZ - malo podrobneje. Močno je pritiskal (pretoke plodovnice je menda hotel izmeriti) in med tem, ko jaz njemu, da se mi pač nič ne dogaja - me hudo useka prvi popadek [sm=bravo.gif] in tako se je začelo. V roku 5 ur sem že rodila. Torej, v P recite, da se ne počutite najbolje in da bi morda naredili še kakšen UZ ali kaj drugega - morda tudi vaše otročke spodbudijo vse te naprave, preizkave, da se končno sproži porod spontano? Res vam želim, da čim prej držite svoje zdrave štručke v rokah. Tale luna se mi zdi, da je res močna (jaz tečna, moja mala dva tudi, da o odraslih moških okoli mene ne govorim!) - naj vam ustreže! Sicer pa sem se tudi jaz začela prazniti (voda in blato) nekaj dni prej preden sem rodila, a tokrat imam že celo nosečnost večkrat praznjenje, tako, da to tokrat nič ne pomeni. Sicer pa še za seznam: +14kg, naslednji pregled pa verjetno 8.9.09 Lep vikend vsem!
|
|
|
|