Anonimen -> RE: Septembrke 2009 - part. III (2.9.2009 15:37:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen čaki čaki... sej smo na istem bregu, jaz ji ne zbijam upanja, ampak poleg tolažbe, sej bo in upam da bo, bo veliko bolj potrebovala kakšno besedo, dve, pa veliko moči, da to prebrodi. upam, da se meni to ne bo zgodilo, ampak če bi se mi, bi želela, da mi katera napiše kaj več kot: držim pesti in tri pike poke. ker v taki žalosti, bi želela vedet, da mi ljudje, pa čeprav forumašice stojijo ob strani. in ja. premaknit se morajo stvari za vse nas. za vse ki bomo rodile nekoč v eni ali drugi porodnišnici, ljudje morajo odgovarjat! brez zamere, nisem nič slabega mislila, dajte še enkrat prebrat, bistvo ni bilo o tem, da jo še bolj podremo, ampak da ji damo moč, da se bori! glej tuki napišemo da ji stojimo ob strani in smo z mislimi pri njej,ker pa obstajajo zasebna sporočila kjer ji pa lahk mal bolj na dolgo napišemo jo spodbudimo da ne obupa in da ostane močna,tko da ne morš po tem kar tuki vidiš sklepat vnaprej. no važn je da ji želimo vse najbolj in to je to. če se bo pa odločila za kakšne ukrepe proti P ji bomo pa tudi stale ob strani tako kot se za gre nč zdej pa res šibam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|