sky -> JOGI (31.5.2005 14:40:35)
|
Sama sem (zgleda) totalni komplikator, saj sem se z izbiro jogija ukvarjala sigurno 2 meseca :zmeden:. (beda!). Je pa res, da sem ga kupovala za posteljico 140x70, tako da jo bo imela naša mala :duda: malo dlje, tako da mi ni bilo vseeno. Ker imava z:love: res super jogije iz lateksa (Dollar), se mi je zdelo prekruto, da bi mali kupila kar en jogi. Iskala sem kakšnega z lateksom, samo je pa 30 jurjev za Meblov Baby-B konkretno preveč, žiča pa tudi ni prišla v poštev. Na koncu sem pristal na penjenem lateksu v kombinaciji s kokosom in bombažem od KO-SIja, ker sem ga v CE kupila za 16 jurjev (sicer debeline 7 cm), kar mi je dovolj, saj bom verjetno uporabljala tudi nadvložek. Takšne jogije pordajajo tudi v Baby centru, debelina 9 cm, so pa 21 jurjev, pa še nikakor mi tam ležeči jogi ni pasal v posteljico 140x70, ker je bil ožji za 2 do 3 cm:zmeden:. Drugače pa dobiš v Arielu za 12-13 jurjev z vzmetmi in kao ortopedskega, so pa ti z vzmetmi bistveno višji. Sama pena pa ne more biti ravno dobra (to imaš lahko na vrtnem pohištvu). Vsekakor ti želim uspešno izbiro, pa manj kompliciranja ;). LP, Saša
|
|
|
|