Šarki -> RE: Novo leto, nova vzgojiteljica (30.7.2009 14:12:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Šarki To mi je čist mim da v jaslih skupine premetavajo. Naša tamala se še te ni čist navadila in letos ima drugo vzgojiteljico in drugo pomočnico. toooook sm jezna!!!!!!!!!!!! zdele je med počitnicami doma, pol bo pa spet šok. spet vrec, že to jo bo mal vrglo, in pol spet druga teta in vse. tud otroci ne vem če bodo ostali skupaj. toook sm žalostna, pa jezna, pa vse skup GRRRRRRRRRR.......... pa itak tud če se razpizdim nau nč pomagal. ampak bi najraj kr eksplodirala [sm=lev.gif] jst te čist razumem....pri nas so tudi razbili skupine in menjali vodstvo skupine......sem kar malo žalostna , ker je bila skupina super.....pa vzgojiteljici tudi..... sej glih zato, sej ne rečem da niso vzgojiteljice OK, sam tedve sta se res ujele, še dopust sta planirale tko, da je bla vsaj ena v službi, sej, prej sta mi ble OK, na koncu leta smo imel pa sestank, pa sta mal bol povedale kaj so počeli, pa mal bol smo se spoznal, tko da sm žalostna. vem da so spremembe za otroka nujne, sam mi imamo že tko full sprememb, tko da bi vsaj v vrtcu mogli imet eno sigurnost in stalnico, tko k imajo doma naju, pa pohištvo, če že stanovanje ni naše[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa saj v vrtcu jih učijo da je rutina sigurnost, pa imajo svoj red, pa zaporedja določenih opravil, pol pa to porušijo z novo vzgojiteljico in njeno novo rutino. pa spet jovo na novo. sej se bomo privadli, sam mi je to full glupo od vrtcev. eno reci, drugo delaj
|
|
|
|