|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulči
31.5.2005 11:09:22   
PIAF
Imam osemmesečnega sinka in kožico na lulčiju mu redno potiskam navzdol, a glavica se še ne vidi. Kdaj se "mora" glavica videti?

Potiskam kožico dol, kolikor gre, več seveda ne upam?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   lulči
31.5.2005 11:53:07   
Titty
Zakaj pa to sploh počneš???
Imava enako stare sinke, a meni so to absolutno prepovedali (pediatri)...je še prezgodaj za take ukrepe...moj nima problemov in oba sva zadovoljna...če bo pa potrebno,pa se to kasneje dela...

LP

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lulči
31.5.2005 11:56:48   
mtd
imam nekak v glavi, da se naj bi uredilo tole do 7. leta
naš Samo je skoraj 1 leto, pa mi je pediater zadnjič rekel, da mu moram 2x na teden vlečti kožico dol, da se bo počasi razgibalo, pa sva še daaaleč od tega, da se bi glavica videla
lp

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   lulči
31.5.2005 12:12:16   
Natas@
Meni sta obe pediatrinja in patronažna rekli naj to počnemu vsak dan po kopanju samo toliko kolikor gre. Pa gre že več kot 2 meseca čisto do dol oz. gor. Je pa pediatrinja rekla, da je pri tko malih to zelo redko ni pa nič narobe.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   lulči
31.5.2005 12:19:32   
dory
Mi smo stari eno leto...sicer treniram vsakic po kopanju pa kozica se ni sla dol...meni je pediatrinja rekla,da ni casovnih omejitev...da nekje do petega leta bi skor moglo it po naravni poti...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   lulči
31.5.2005 12:21:13   
NinaŠ
Meni je bilo tud svetovano - vsak dan po kopanju malo potreniraš. Ampak pri nas še po 14,5 mesecih ni vidnih rezultatov :zmeden: .

LP

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   lulči
31.5.2005 12:49:33   
spacey
Mi imamo pa očitno srečo, ker gre kožica že čisto dol in se glavica cela vidi oz. pride ven. Od prijateljice tamali pa nima take sreče, tako da je ona zelo zaskrbljena zaradi te kožice in najraje bi ga čimprej peljala na poseg. So pa tut njej rekli, da čakajo do 5 leta starosti.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   lulči
31.5.2005 14:46:57   
AnBan
Se pravi da imamo še dobro leto časa...mu tudi ne gre dol...ima ta večji manjšo luknjico kot tamali:(...pa boste vidle kako zgleda prepričat 4letnega mulca naj pusti za lulčka prijet:)-:)- nou wej!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   lulči
1.6.2005 17:45:28   
lubi
Pretesna kožica (fimoza) je lahko pri fantkih nevarna zaradi bakterij, ki se pod njo nabirajo. V kolikor je fimoza taka, da jo lahko starši ali pediater v ambulanti razreši sam je kožico dobro cimprej odlusciti z glavice. Kozica je cisto tanka, skoraj prosojna, tako da tudi ce razpoka ne boli. Najbolje je poskusiti po kopanju, ce ne pa kar v ambulanto, kjer bodo kozico odluscili s pomocjo anestetika v kremici (ksilokain ali EMLA)
Zoprno je, ce se fimoza ne razresi kmalu ze v dojenckovi dobi, saj je s tem ko otrok raste kozica vedno debelejsa... tam nekje pri dveh letih je ze skoraj zanesljivo, ce ni slo samo ali z nekaj pomoci, da je potrebna operacija ali cirkumcizija
je pa res tudi to, da je pri nekaterih fantkih ze ob rojstvu kozica tako prirascena, da je edina mozna resitev op
splaca se potrudit doma

lp, pa pazite svoje lulcke
:metulj:

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?