|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj in koliko hrane pri 6m?
29.7.2009 10:20:05   
PetraSkok
pozdravljene, jaz bi vas pa prosla, ce bi lahko napisale kaksen urnik hranjenja imajo oziroma so imeli vasi 6 mesecni otroci?

Torej ob kateri uri kaj in koliko je. Sama sem pricela z uvajanjem goste hrane pri dopolnjenih petih mesecih, puncka je bila na Aptamilu, sedaj ji postopoma uvajam pa bi rada za primerjavo videla kaj vasi otroci jedo, kdaj in koliko.

Vsem hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.8.2009 12:49:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj in koliko hrane?
29.7.2009 10:28:11   
claud
Odvisno kakšen jedec je.... Pri nas grejo nektarine z banano v slast in poje kar nekaj žlic.....še vedno je to le četrt jogurtovega lončka.....zelenjave pe niti eno celo žličko ne...ji še ni všeč....
To ji dam okrog 13h....
Ne vznemirjaj se če ne poje veliko...včasih pojejo sam eno žličko, včasih pa precej več-to so začetki in je mleko še vedno glavna hrana.

Jaz ji dam zvečer še mlečnni obrok...hippovo mlečno sadno kašico, riževo kašico--mmm to je šele dobrouser posted image

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2009 13:12:44   
abc123
Stari smo 6,5 meseca:
7-8 : 160 AM
10- 10.30 : nekaj žličk sadja
12- krompir z zelenjavo (nekaj žličk) nato dodam mleko 160ml, če poje le nejah žličk
16: 160ml AM
19: okoli 100ml riževe kašice
20: okoli 100 - 160 ml AM (odvisno koliko prej poje kašice)

ponoči jemo enkrat ali dvakrat po 160ml AM

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2009 14:20:10   
naia
moja je stara 5,5 mesecev in sem ji začela uvajati GH, ko je bila stara 4m in 1teden. Že kar nekaj časa imava približno tak urnik hranjenja:
8 (oz. ko se zbudi) 200ml novalac
11-12 žitna kaša cca 120ml
3 zelenjava 120-150ml
7 sadje (po možnosti s plazma piškoti)
8.30 oz. pred spanjem 200ml novalac

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2009 14:32:36   
**NiNa**
7m bomo, tak urnik imava šele 14 dni, prej sva se samo dojili, ker sploh ni hotla drugega, čeprav sem ji pričela uvajat že pri 5.5m

7-8 : dojenje
11- 11.30 : 150ml  sadja
15-15.30 krompir/riž/polenta z zelenjavo (včasih poje 100-150 ml, včasih nič oz samo 4 žličke) 
16: dojenje
19: okoli 40-80ml riževe kašice (včasih vse poje, včasih čisto nič)
20-20.30: dojenje 

ponoči se še 1x dojiva

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?