V katerih enotah v Ljubljani prosta mesta? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Metuljček Cekinček -> V katerih enotah v Ljubljani prosta mesta? (29.7.2009 9:32:12)

Mogoče katera ve, če so v kakšni enoti ljubljanskih vrtcev še kakšna prosta mesta?

Prejšnja leta so se proti koncu poletja vedno našla kakšna prosta mesta. Moja metuljčica je na čakalni listi in najverjetneje s septembrom še ne bo sprejeta.

Mesečnica -> RE: V katerih enotah v Ljubljani prosta mesta? (30.7.2009 22:42:28)

Hm, a ti to resno sprašuješ? Te zanima za jasli? Kar ne morem verjeti, da je to resno vprašanje. Že nekaj mesecev se ogromno govori o tem, da je mest v jaslih v Ljubljani in še marsikje druge absolutno premalo, da v LJ nikakor ne bodo uspeli zagotoviti mesta za vse otroke. Žal!

Onasiss -> RE: V katerih enotah v Ljubljani prosta mesta? (30.7.2009 22:47:47)

Mislim, da vse mame razmišljamo v tej situaciji podobnotako da Mesečnica ni popolnoma nič narobe, če kdo pač vpraša...

Jaz sem tudi med tistimi, ki ni dobila prostora v vrtcu, pa bom še malo počakala, potem pa bom začela zopet "težit" tam kjer sem ostala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2009 13:19:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Metuljček Cekinček -> RE: V katerih enotah v Ljubljani prosta mesta? (1.8.2009 16:24:51)

Nalin, hvala.

Stran: [1]