|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
31.5.2005 10:26:36   
soncek&luna
ojla mucice...kako ste danes? meni je tko vroce, kot ze dolgo ne...ufff..kar kuham...ponoci sem malo spala zaradi tega...verjetno sem prevec :kava: vceraj spila...
drugace se pocutim zelo dobro (razen vrocine), moj :duda: je vceraj zvecer imel celo zurko po mojem buhiju...tudi danes je pricel ze zgodaj :sloncek:...prav prijeten obcutek 9nebesa

:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
31.5.2005 10:28:56   
Udb
ojla sonček

jaz sem tako zaspana, da komaj gledam - pa ravno danes ko imam toliko obveznosti!! Ne vem kako bom zmogla! :((

Drugače sem pa ugotovila, da me ful moti moj buši. Pa ne narobe razumet - sem srečna da je tukaj in da je :duda: notri...ampak mene ovira!! Posebno pri petju ne morem več normalno vdihniti, ker imam občutek, da mi bo trebuh eksplodiral!! A imate ve tudi kdaj tak občutek?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
31.5.2005 10:38:51   
soncek&luna
ojla udb, mene moti samo, ker ni ne morem nohtkov na nogi nalakirat :)-...pa tudi sklonim se kar malce okorno, drugace pa sem se vedno kar gibcna :)

udb, se ukvarjas s petjem?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
31.5.2005 11:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
31.5.2005 11:18:14   
Udb
SONČEK, ja, mal pa res! ;) Pa ravno zdaj so izpiti....upam da bom vsaj toliko zdržala!!:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
31.5.2005 11:19:31   
Udb
nalin, a kar prave popadke si že imela?? To pa nisem pomislila, da bi se lahko že dogajalo!! :( Sm, da je vse OK!! Počivaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
31.5.2005 11:28:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice
31.5.2005 11:33:39   
soncek&luna
:hudicek: mi racunalnik danes nagaja....

nalin, vesela sem,da se je vse uredilo...samo brez sexa, ufff, socustvujem s tabo...meni bi se tudi zmesalo, ze tko se mi, ker ne morem tolikokrat kolikor bi zelela...

tebi udb, pa drzim pesti pri izpitih :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
31.5.2005 11:49:35   
Udb
soncek, hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
31.5.2005 11:55:08   
soncek&luna
tale moj racunalnik mi bo pa danes res pokrovko dvignil :hudicek::hudicek::hudicek:

sem tudi jaz slisala, da sex pospesi zadevo in je priporocljiva povecana aktivnost proti koncu :):):)...ufff punce, kako bomo :sloncek:...hihihihi

Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
31.5.2005 11:57:16   
MojcaG
meni je trebuh v "napoto" toliko, ker ne precenim realno razdalje, ki jo zdaj potrebujem, npr. sedet za mizo.. se moram nazaj umaknit, če ne se kar hitro butnem..:)-:)-:)-
kako vam je lahko danes vroče? a jaz živim v drugem podnebju? je ja tako osvežilno, a ne?

boga nalin.... po tvojem opisu sem jaz kar blizu da fašem kake popadke.. držim pesti, da boš kmalu čist ok,
tebi udb pa veliko sreče!! in jaz in :duda: ti držima pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice
31.5.2005 12:09:03   
soncek&luna
hja mojca, meni tudi ne gre v glavo kako mi je lahko danes vroce...vendar mi je resnicno bolj kot vceraj...hormoni? mogoce :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice
31.5.2005 12:10:08   
cmokec
Nalin, boga, sploh nisem vedla. Samo, da sta sedaj v redu. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Kar se pa sexa tiče. Sem v 20t, se pravi, da že 20t nisva nič :sloncek::sloncek::sloncek:. No vse ostale nežnosti so dovoljene. :)-:)-:)-:)-. Pa mi ni nič nevem kako hudo, ker vem, da je to zaradi naše pikice, ki že pridno brca.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice
31.5.2005 12:25:10   
MojcaG
:):):) sonček&luna, to bo. hormoni. vplivajo na vse!jaz se samo čudim, kako sem drugačna zdaj, ko sem noseča.. kako imam rada stvari, ki jih prej še povohala nisem in obratno. en mlačen tuš si privošči in osvežilno pijačo, pa upam, da bo bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice
31.5.2005 12:27:49   
Udb
Tudi pri nas je bolj suša kar se tiče :sloncek:!! ;) Najprej je G odsvetovala zaradi izcedka, potem ni pasalo, zdaj sva pa preveč zaposlena!! ;) Saj bo bolje!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice
31.5.2005 13:19:24   
beli
Hojla!

Kar se tiče spolnih odnosov, ne občutim nobene spremembe. Prav sexi se mi zdi trebušček. Pa sploh ne rabiš razmišljat kdaj bo menstruacija, ker je ni. Malo sem presenečena, ko pravite, da se težko sklonite ali pa vas trebušček moti, meni še ni nič moteče, razen ko želim spati. Takrat pa seveda na trebuhu ne gre.
No, če pač odsvetujejo sex, se verjetno ni težko vzdržati, ker se pač prepričaš, da je tako najbolje za oba. Sicer se pa jaz ne bojim dnevov oz. tednov "suše", kajti mislim da je to dobro za partnerstvo. Moj dragi se ukvarja z duhovnostjo in pravi, da vsi duhovni vodje pravijo, da lahko tako najbolj rasteš, če se vzdržiš spolnosti.
Je pa potem toliko slajše...

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktobrčice
31.5.2005 13:33:10   
bebika
Ojla punce! Jest mam pa dones tok dela, da se mi bo strgal. Kakšno temo ste danes ubrale! :sloncek: No ja pr nae je tud bojl suša kot ne, se včasih že kr mal prtožuje. Tud jest nisem vedla, da maš lahko že tko zgodej popadke. Upam, da bo naprej vse uredu s tabo nalin. Ti samo počivaj.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
31.5.2005 17:44:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?