Ginekolog Ljubljana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Snoopika -> Ginekolog Ljubljana (31.5.2005 9:56:20)

Rada bi zamenjala ginekologa. Sedaj pa oklevam med tremi kandidati pa me zanima, če imate kakršnekoli izkušnje z njimi. Gre pa za:

Dr. Jeričevič
Dr. Jasmina A. Babnik
Dr. Tatalović
Hvala za kakršmnekoli informacije.

Lp, Bola

Mojca P. -> Ginekolog Ljubljana (31.5.2005 10:02:07)

JAsmina A. BAbnik je suuuper. Se se vedno iz Mb vozim k njej in sem se tudi med nosecnostjo. Prijazna, simpaticna, dostopna, cloveska, poslusa, svetuje....
Na vsakem pregledu je nardila UZ, slike poslje po netu in sprinta...same pohvale!!!Tudi ordinacija na splosno je ok. Res redko cakas (Enkrat v 9 mesecih), prijazno osebje,lekarna v isti stavbi, blizu obvoznice, da se ognes guzvi...
Je ne menjam za nic!:rozica:

tinadvojčica -> Ginekolog Ljubljana (31.5.2005 11:21:17)

jAZ SEM BILA ENKRAT PRI TATALOVIČU PA SE MI JE ZDEL SUPER.Ups črke.Je pa od kolegice ginekolog in je zelo zadovoljna!Jaz bi se odločila zanj čeprav ostalih ne poznam!

AnBan -> Ginekolog Ljubljana (31.5.2005 11:42:44)

Jasmina A. Babnik je fenomenalna...ko sem bila prvič noseča je delala v Škofji Loki in je bila res krasna ginekologinja. Torej 10 točk za njo:bravo::bravo::bravo:

tinatona -> Ginekolog Ljubljana (31.5.2005 14:08:35)

Punce kje pa dela Dr.Babnik? Jaz moram tud zamenjat ginekologa... in to pod nujno. Moram končno it na prvi pregled po porodu...

LP tina :rozica:

Mina1 -> Ginekolog Ljubljana (31.5.2005 14:16:52)

Jaz imam dr. Vinka Jeričeviča in je 1A. Obe nosečnosti je lepo "čekiral", pa še sestra Sabina je luštna. On pa vse pove, kar te zanima in je G v pravem pomenu besede.

pa-pa Mina1

Stran: [1]