miapia -> RE: Je možno, da sem noseča? (29.7.2009 17:03:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Jaz sem menstruacijo dobila šele 14 mesecev po porodu in nikoli nimam redne.Kontracepcije nikoli nisem in nebom jemala ,kondomov pa tudi ne.Sva poročena ,drugi nas ne zanimajo in moj mož se je sam odločil,da mi ne dovoli da bi se zastrupljala z tabletami in ne mi razlagat da so popolnoma nedolžne ,ker nobene niso!Imava dva otroka,ki sva ju planirala in pri meni je to cel projekt,od aprila delava na 3+,pa še ni ratalo.Če pa nočem zanosit pač ne,ker je odgovoren in ve kako je treba merkat,da se če se hoče. Ena sodelavka mi je rekla ,da moške smo popolnoma razvadile z temi tableti in to je res! Če je test pokazal,da nisi noseča pač nisi,če si 4 leta s to metodo,potem je uspešna in brez strahu nadaljuj z njo in samo pamet v glavo!In ne obremenjuj se z drugimi,eni so prijazni ,eni pa pametni! Kontracepcija ni samo "kemična" in se z njo ni treba zastrupljati. Obstajajo kondomi, maternični vložki, diafragme in verjetno še kaj. Kaj takega, da je moški odgovoren in da ve, kako je treba paziti - oprosti, česa tako neumnega še nisem slišala. Pa ne mi zameriti, samo sam proces od erekcije do izliva in kdaj se semenčice že lahko izločijo, je znanstveno dokazan. Tvoja izjava je podobna tem - Sem mislila, ker dojim, da ne moreš zanosit. Če imaš menstruacijo, ne morem zanosit. Kontracepcija je 100%. In tako naprej.... Tudi jaz sem poročena in me ostali okrog mene ne zanimajo, pa želim biti zaščitena, ker si trenutno zaradi mojega zdravstvenega stanja, ki je nastalo zaradi poroda, nočem omisliti še enega otroka. In nočem, da mi nekdo reče, da sem neumna in debil, ker imava z možem zaščitene spolne odnose in ker nočem (vsaj trenutno) še enega otroka. Če pa imaš ti tak način življenja in če ti to ustreza, potem je super. Mene to res ne briga. Samo da si ti srečna. Samo dati komentar punci, ki seksa nezaščitena in ne razmišlja o otroku, je logičen: Zakaj se nista zaščitila?
|
|
|
|