Teya -> Avgustovke, dober dan! (31.5.2005 11:26:06)
|
ciao, punce.... kako se danes dobro diha :love::love::love::bravo::bravo::bravo: me prav čudi, da nismo tudi spale tako lepo, kot bi po vremenu lahko...jaz imam občutek, kot da nisem spala niti pol urice skupaj....ni in ni šlo....pa full močen krč sem v levo meče pokasirala, tako močen, da me še zdaj kar konkretno boli :zmeden: midva z :love: sva včeraj začela s šolo v zd, da vam ne povem, kako je bilo hudo v tisti učilnici ob 1h popoldan...bili smo kar 2 dobri uri....vroče za umret, stolice pa tudi take, da se človek vpraša, ta katero mučilno napravo so bile mišljene....danes baje ležimo po blazinah in se učimo dihanja....še en :bravo: za vreme!!!!! me je pa včeraj predavateljica postavila na realna tla, da sem končno doumela, da se avgust s hitrco bliža in šla po šoli malo v shoping in CELO nekaj stvari kupila....navadno sem samo gledala in se za nič ne znala odločiti....tudi z :love: sva nato šla še v nabavo za opremo, ki jo bomo potrebovali v novem domku...v glavnem stvari so se začele premikati....je rekla ta predavateljica, da zadnji mesec, ko nam pripada porodniška ni mišljen za beljenje stanovanja in podobno:)-, ampak za počivanje:ups:....hm...nekako mi je pokvarila načrte :ups: saj je prav....mogoče mi je malo žal, da nisem več stvari že do sedaj naredila, saj resnično vidim, da ta kombinacija vročine in trebuščka, res ne bo tako pravljična... btw, v H&M dobite 2 baby kompletka (hlačke + jopica s kapuco), bolj topla za 2 jurčka Tia, hvala za informacije o priznanju očetovstva... Žani, full si luštna, ma trebušček je še bolj :bravo: pozdravček vsem:rozica:!
|
|
|
|