Zanima me, pri kateri starosti gre lahko otrok v morje in v bazen (toplice)?
Kdaj ste ve dale vaše otročke v slano oz. v vodo s klorom? Kako se odzove nežna otroška koža na te spremembe?
Moja žabica bo stara 5 mesecev in me zanima, če že gremo lahko z njo v toplice ter če ji lahko na morju v bazenček nalijem morsko vodo.
Vsem hvala za pomoč!!!!!!!!:racka:
Natas@ -> Morje, toplice (31.5.2005 9:41:24)
V bazenu je bil prvič pri 6 mesecih, na morje gremo pa čez 18 dni.
LP
Anonimen -> Morje, toplice (31.5.2005 9:52:03)
Naš je bil v bazenu prvič pri treh mesecih,v morju pa pri devetih,ko se je začela ponovno kopalna sezona. Nobenih posledic samo uživancija v vodi9nebesa
afrika -> Morje, toplice (31.5.2005 10:01:33)
V bazenu prvič pri 4. mesecih:), na morje gremo pa čez 14 dni (ko bo dopolnil 5 mesecev), pa bomo vidli, kako bo voda topla. Po moje je odvisno samo od tega... ali se motim???:zmeden2:
**Petra** -> Morje, toplice (31.5.2005 10:59:34)
Pravijo, da morska voda izšuši otroško kožo. Ima katera kakšne izkušnje s tem? Nimamo nobenih težav s kožo, tudi po kopanju doma je ne mažem z nobeno kremo...
Se koža po kopanju v bazenu kaj izšuši ali niste opazile nobenih sprememb?
Še enkrat hvala.
Anonimen -> Morje, toplice (31.5.2005 11:41:00)
Morska voda še nobenemu ni škodila.Če se po kopanju stušira otroka in namaže z mlekom ali kremo,je glih prav.V bazenu je že možno zaradi klora,ampak zato so pa kreme.
afrika -> Morje, toplice (31.5.2005 11:52:31)
Jaz ga po kopanju v bazenu namažem z mandeljevim oljem, to naredim tudi po vsakodnevnem večernem kopanju doma - kožo ima zelo lepo, nič izsušeno.