RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo. (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo. (29.7.2009 8:56:24)

Punce, hvala!
No danes je spala v Müllerjevi (4-9) in je bilo ok ... čeprav je bila zjutraj tik na tem da že spusti ... danes probam še z večjimi plenicami.
Tole s temi nepremočljivimi hlačkami in povijalnimi plenicami bom pa sprobala jeseni ali pa pozimi, če bomo imeli še te probleme, ker ima tamala zdaj ob teh temperaturah v sobici zvečer vsaj 27°C in spi samo v plenički in se mi zdi, da bi bilo še to čez malo preveč.




Ryssa -> RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo. (29.7.2009 10:55:32)

Probaj pampers activ fit. Našemu zdrži ogromno lulanja, prej je vse premočilo, plus tega zadrži še če se obilno pokaka.




Mesečnica -> RE: Pomoč!!! ... pleničke ponoči premočijo. (29.7.2009 14:04:04)

Mi ponoči uporabljamo Leclercove Mots d'Enfants Ultra Confort. Imajo posebno vpojno jedro, narejeno prav za ponoči. Naš mali (10 mesecev) tudi ponoči zelo veliko lula in kaka, pa mu v 12 urah (ja, spi celo noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) običajno ne premoči. Ko pa že pride kaj mimo plenice, je to minimalno - največ kar je bilo premočeno, je bilo to, da je bil rob bodija pri nogici moker ali pa je imel majhen moker madež nad pasom. To se nam je do zdaj zgodilo morda desetkrat.

Aja, če boš kupovala te plenice, pazi, sta dve verziji plenic Mots d'Enfants. Te, o katerih sem govorila, so v pisani embalaži (v osnovi je temnozelena), tudi plenice so pisane (porisane), pa na embalaži sta narisana sonček in luna (ker so super vpojne za dnevno in nočno uporabo). Druga verzija plenic je v manj izraziti embalaži (glede na velikost imajo različne osnovne barve embalaže), pa tudi plenice same so bele, le pas je malo porisan.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]