|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Opera in balet
28.7.2009 11:40:11   
Anonimen
Je kje kaksna predstva za otroke?

Balerina user posted image  je cist noter padla, na TV pogleda od zacetka do konca in zdaj sem ji obljubila eno predstavo v zivo (samo ne vem, ce ne prehitro user posted image ). Ne bi je peljala na klasiko, da ne moti ostalih, ker ziher bo prevec njenih komentarjev zraven user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Opera in balet
28.7.2009 13:18:05   
Gordana-3
http://www.balet.si/opera/app/vecopredstavi.asp?IDR=88 picko in packo, ampak šele septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2009 13:40:55   
Anonimen
Gordana-3 hvala; samo ne vem, ce je to to. Ce je to klasicna glasba in kostumi. Bom mal pobrskala po poletnih festivalih, ce je kaj na prostem.

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2009 14:44:30   
Gordana-3
po moje bi bilo, vsaj kolikor sem brala na netu. je balet prav za otroke. sem že gledala, če bodo slučajno gostovali v celju, ker bi jaz z mojima obema tudi šla to pogledat. sploh pa sta picko in packo zelo zabavna. vsake tolko časa doma pogledamo knjigo in risanke na youtubu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2009 10:06:50   
Anonimen
Naša tudi-balerina je šla gledat Picko in Packo in je bila navdušena! Pa je zelo kritična obiskovalka baletnih in gledaliških predstav.

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2009 14:11:55   
Anonimen
Hvala Meta. za tole balerinsko izkusnjo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?