luka jan -> RE: Nujno rabim app na Pagu (29.7.2009 21:21:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77 lepe počitnice vam želim, hkrati pa manjši nasvet... na Pagu imajo zelo radi slovenske avtomobile, zato kakšen samozaščitni ukrep ne bo odveč. namreč, osebno vem za dva primera namernega poškodovanja vozila SLO registrskih tablic, šle so pa gume in trpel je pleh... pa vulkanizerji tud ne marajo SLO avtov rihtat no takšne so letošnje izkušnje dveh mojih znancev /vozila so imeli prakirana in poškdovana pred apartmajem/, ki so bili v začetku julija na Pagu, upam da se vam izteče lepše da pa ne bo kdo govoril, da pljuvam po hrvatih in sejem strah ipd. naj povem, da gremo tudi mi letos za 12 dni na Krk... seveda bodo samozaščitni ukrepi situaciji primerni Mi smo se ravno to soboto vrnili iz Paga, pa moram reč da nisem nikjer zasledila kaj, kar bi nakazovalo proti Slovencem. Sem bila prav presenečena kako so domačini prijazni, celo prcič sem doživela da se je natakar z nami pogovarjal slovensko. Pravzaprav sem bila presenečena. Zato se bomo za pet dni spet vrnili in upam da po tem ne spremenim svojega mnenja.[sm=smiley36.gif] Pa vseeno, hvala za opozorilo.
|
|
|
|