Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 20:37:28
|
|
|
|
Čebel@
|
piškot.......si mi napisala za martina sem napisala za druge da ne bojo spregledale si za to da napišemo stan in datum poroke?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 20:38:22
|
|
|
|
Čebel@
|
QVEŠČEN!!! -Ali bi na kakšen seznam napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum! -Lahko bi recimo napisale še stan(poročene-datum, ali koruznik)? To so samo ideje,če boste zainterisirane,je ok in mi napišite,ne pa me ignorirat!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 21:05:26
|
|
|
|
Čebel@
|
imam samogovore-spet.......gremo se kopat in spat.......čaooooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 21:16:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč, ni nobene tukaj, kuhamo in pečemo koruzo... si še pir odprem pa bo.... Onasis je popoldne odpelu otroke ven, da sem imela mir... sem delala za faks in bi prosila tiste (ne vem katere) da malo prečekirajo maile in mi čimprej posredujejo odgovore. Mejte se, mogoče se še kaj oglasim....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:12:56
|
|
|
|
tanci29
|
čao kako ste kaj...mi smo bili na vrhniki...otroci so ful užival...zdele sta že pošlihtana po postlah...možek je šel pa danes ven ...končno po nevem kok cajta...tko da sem home alone...mi kar sede... sem mal dons razmišljala da sem zadnjič čist zabluzila kdaj sem dala erika v avto sedež, ker ko smo šli na morje lan je bil še v lupinici, tko da je bil star ene 11 mesecev al pa kak teden manj....joj emšo emšo majchy-stan poročena...7.10.2006 barbara-ja pravoslavni krst je to...jaz sem sicer katoličanka ampak moj je pravoslavec in sva otroke dala tako krstit...meni osebno veliko lepši krst...pa všeč mi je ko je za enega otroka krst, ker tuki pr nas na vrhniki jih nabijejo ene 15 tko da en po drugmu hodjo...čist adijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:14:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Nč, ni nobene tukaj, kuhamo in pečemo koruzo... si še pir odprem pa bo.... Onasis je popoldne odpelu otroke ven, da sem imela mir... sem delala za faks in bi prosila tiste (ne vem katere) da malo prečekirajo maile in mi čimprej posredujejo odgovore. Mejte se, mogoče se še kaj oglasim.... o tole se sliši pa ful dobro...jest jo obožujem...uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:15:14
|
|
|
|
tanci29
|
aja sem pozaba še neki povedat...ko sem prišla domov je možek že skuhal za jutri kosilo...pa sej sem skor na rit padla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:19:54
|
|
|
|
tanci29
|
erik se je odloču da ne bo spal...ajde se grem z avtočki igrat...tukile itak ni nobene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:21:39
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aja sem pozaba še neki povedat...ko sem prišla domov je možek že skuhal za jutri kosilo...pa sej sem skor na rit padla... majcy... mi smo na koruzi, roj. datumi otrok pa so spodaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:27:20
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 QVEŠČEN!!! -Ali bi na kakšen seznam napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum! -Lahko bi recimo napisale še stan(poročene-datum, ali koruznik)? To so samo ideje,če boste zainterisirane,je ok in mi napišite,ne pa me ignorirat!!!! majchy - stan poročena 02.06.2007 drugih otrok pa nimam. Ni punce zdj grem pa spat, nik že tudi spi. Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:28:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 erik se je odloču da ne bo spal...ajde se grem z avtočki igrat...tukile itak ni nobene A je tvoj Erik že gledu risanko Avtomobili????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:30:17
|
|
|
|
kayica24
|
večer.. Mi smo tudi koruzniki, sicer pa sva zaročena od 1.5.2008 Drugih otrok pa še nimamo... Lepo ajajte punce
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:31:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Majchy- stan....samska mama samohranilka s 3 otroci.... Išče se MOŽ.... tanci- obožujem koruzo...so me včasih hecal, da pojem tok koruze kot kaka kokoš in, da bi mogla jajca nest.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:40:09
|
|
|
|
|
Čer, Tanci ...pa veselo igranje z avtomobilčki... Punce moje jaz se poslavljam odhajam jutri zjutraj na zaslužen dopust škoda brez atija ampak upajmo da bo kljub temu lepo...Uživajte pa se javim ko prispemo nazaj to je pa drugo nedeljo... Moj stan pa seveda koruznik pa še nekaj časa bom...rojstni podatki otrok seveda imam eno veliko princesko in seveda našo malo čebelico piše pa vse spodaj...uživajte...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:41:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 erik se je odloču da ne bo spal...ajde se grem z avtočki igrat...tukile itak ni nobene A je tvoj Erik že gledu risanko Avtomobili???? joj ne ampak sem jo jest ene trikrat...on še nima obstanka na mir sedet tolk cajta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:44:51
|
|
|
|
tanci29
|
cita-uživajte na dopustu...zajak pa ati ne gre zraven...no vseeno se lepo imejte mlea-koruza zakon...sploh pečena...jo zmer kupim na unih štantkih k jo pečejo...mnjami, pa še tolk lepo diši...k smo bli mulci smo jo pa robutat hodil pa pekl...o kje so te časi brkn-lepo pančkejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:46:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 erik se je odloču da ne bo spal...ajde se grem z avtočki igrat...tukile itak ni nobene A je tvoj Erik že gledu risanko Avtomobili???? joj ne ampak sem jo jest ene trikrat...on še nima obstanka na mir sedet tolk cajta Pol je tvoj Erik kot Žiga živc... Jaz se grem umitt, pa stroj bom dala prat, je že cenejši tok, da zjutraj obesim in se dopoldne posuši... upam, da bom ta vikend likala , ker drugače bo moj likalnik postal "nabiralec prahu"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:48:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita-uživajte na dopustu...zajak pa ati ne gre zraven...no vseeno se lepo imejte mlea-koruza zakon...sploh pečena...jo zmer kupim na unih štantkih k jo pečejo...mnjami, pa še tolk lepo diši...k smo bli mulci smo jo pa robutat hodil pa pekl...o kje so te časi brkn-lepo pančkejte naš ati pa ne dobi odpusta ker so ga pošteno z.a.j.... ko je nastopo novo službo...drugo leto bo bolje...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:49:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja ti cajti.... jaz sem šla prej kar z Vitom rabutat, spekla sem jo pa kar na šporhetu, je Onasis reku, da se na žaru predolgo peče... Na morju pa otroc - ta veliki ogenj zakurjo in pol sedimo okrog ognja, pečemo koruzo, valda pijemo pir in se režimo.... Je bil enkrat moj fotr z nami na morju in je čist znoru ker ni mogu spat, ker smo bli preglasni....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:49:57
|
|
|
|
tanci29
|
joj spet ta likanje...dej že nehite...pa kdaj bo en pametnjakovič izumi neki da nau treba trajbat gore dole tole mašinco k ji rečemo likalnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:50:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita-uživajte na dopustu...zajak pa ati ne gre zraven...no vseeno se lepo imejte mlea-koruza zakon...sploh pečena...jo zmer kupim na unih štantkih k jo pečejo...mnjami, pa še tolk lepo diši...k smo bli mulci smo jo pa robutat hodil pa pekl...o kje so te časi brkn-lepo pančkejte naš ati pa ne dobi odpusta ker so ga pošteno z.a.j.... ko je nastopo novo službo...drugo leto bo bolje... Banda pokvaaaaaaarjena.... Cita uživaj in daj se na off.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:51:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cita-uživajte na dopustu...zajak pa ati ne gre zraven...no vseeno se lepo imejte mlea-koruza zakon...sploh pečena...jo zmer kupim na unih štantkih k jo pečejo...mnjami, pa še tolk lepo diši...k smo bli mulci smo jo pa robutat hodil pa pekl...o kje so te časi brkn-lepo pančkejte naš ati pa ne dobi odpusta ker so ga pošteno z.a.j.... ko je nastopo novo službo...drugo leto bo bolje... o škoda...no pa drugič...biče bolje..vseeno uživajte na max
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:51:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj spet ta likanje...dej že nehite...pa kdaj bo en pametnjakovič izumi neki da nau treba trajbat gore dole tole mašinco k ji rečemo likalnik Sej imaš neki tazga k daš cote vmes in dol pritisneš...čaki bom poiskala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:52:21
|
|
|
|
tanci29
|
no da ne boste čakale kaj se bo zgodilo jutri lahko pošljete sms na 3883 in že danes zveste kaj se vam bo zgodilo jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 22:53:00
|
|
|
|
Onasiss
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?