|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
28.7.2009 11:01:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

mlea- mi je tok jasno k teb da se nekaterim ljudem ne posoja niiiiiiič!!!!!!!!!!!!user posted image

Ja, ampak jaz bud.... pa pol jim, ker se mi zasmilijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 51
28.7.2009 11:02:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

jaz sem tuki, pa moram dol iz rač......user posted image  Sem malo prejm prišla iz Trzina, sem šla po podlogo za v stol, ker je ta stara čist zmahana in smrdiuser posted image user posted image user posted image . Sem jo posodila in sem dobila nazaj user posted image  user posted image ...Zdej si moram pa na vrata z rdečo šminko napisat, da tej osebi ne posodim več ničesar (da slučajno ne pozabim)user posted image user posted image user posted image
res škodauser posted image user posted image user posted image veš kaj?drugič ko boš samo 3km stran od mene,ma da se oglasiš na koficiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.7.2009 11:02:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, vsi vemo, da je Larissa že en kup mesecev doma, tako da dej si spremeni ticker no...user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.7.2009 11:03:10   
Onasiss

claud, vsi vemo, da je Larissa že en kup mesecev doma, tako da dej si spremeni ticker no...user posted image user posted image user posted image

To sem jo že jaz pred meseci nagovarjla......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZDAJ JE PA RES ŽE CAJT NO....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 54
28.7.2009 11:04:10   
Čebel@

Tuki,...

Berem v kaj se je razvila una k tema.....mislm prou zabavne so.....prvošolke...user posted image
user posted image  kar nekiuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.7.2009 11:04:57   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jaz sem tuki, pa moram dol iz rač......user posted image  Sem malo prejm prišla iz Trzina, sem šla po podlogo za v stol, ker je ta stara čist zmahana in smrdiuser posted image user posted image user posted image . Sem jo posodila in sem dobila nazaj user posted image  user posted image ...Zdej si moram pa na vrata z rdečo šminko napisat, da tej osebi ne posodim več ničesar (da slučajno ne pozabim)user posted image user posted image user posted image
res škodauser posted image user posted image user posted image veš kaj?drugič ko boš samo 3km stran od mene,ma da se oglasiš na koficiuser posted image

Sem bila brez Evite in vem, da sva obe eni veliki čveki in bi pozabili na cajt, moj otrok bi pa doma jokal brez mamice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Oči določenih stvari ne obvlada več..... Uboga moja punčka....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.7.2009 11:05:22   
claud
ah sunny dej mi mir s tem tickerjem...važn da veš da je domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ne vem kako naj ga nardimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.7.2009 11:07:05   
claud
Uh babe sitneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kwa vas pa briga kok dni je starauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.7.2009 11:11:13   
sunny24
Pa sej veš da smo firbci, ne?

Pejdi na www.lilypie.com in tam naredi...Pol pa k ti da vn kodo jo prekopiri v tvoj profil pod dodaten opis, shrani and thats it!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.7.2009 11:12:18   
Onasiss

Pejdi na www.lilypie.com in tam naredi...Pol pa k ti da vn kodo jo prekopiri v tvoj profil pod dodaten opis, shrani and thats it!!! user posted image

Sej  zna, sam hoče bit drugačna.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.7.2009 11:13:05   
claud

Sej  zna, sam hoče bit drugačna.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.7.2009 11:26:34   
Čebel@

Sem bila brez Evite in vem, da sva obe eni veliki čveki in bi pozabili na cajt, moj otrok bi pa doma jokal brez mamice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Oči določenih stvari ne obvlada več..... Uboga moja punčka....user posted image user posted image user posted image user posted image
naslednjič malo s sabo vzemi in priditauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 62
28.7.2009 11:30:35   
claud
btw....men v profilu nikjer ne piše dodaten opis...oz. tam kjer je opis mi nč ne odpre, pokaže sam ta star ticker...drugega pa ne morm nč narestuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 63
28.7.2009 11:33:06   
SURF
Dan,dan...
Meni mlekca zmanjkujeuser posted image user posted image mah,preveč sem utrujena...bom zdele malo pivca zvrnala,mogoče bo kej haska...
Kaj je obvezna oprema pri dodatkih?Koliko flašk,da je komot?In kaj ko kam gremo?user posted image Joj...dajte pomagat se zopet učimuser posted image Ima katera novalac,sedaj dobiva AC,ali lohka kej nadaljevanlnega?
Bolj malo vem o vsem tem,se moram utečtuser posted image

Fullllllll lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam se naj usmerim ,da še js preberem tisto debato?user posted image

p.s. Majchy tista posoda je iz interspara in je 30e.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 64
28.7.2009 11:34:51   
Čebel@

btw....men v profilu nikjer ne piše dodaten opis...oz. tam kjer je opis mi nč ne odpre, pokaže sam ta star ticker...drugega pa ne morm nč narestuser posted image
tistga zbriši in drugo kodo kopiraj

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.7.2009 11:39:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Dan,dan...
Meni mlekca zmanjkujeuser posted image user posted image mah,preveč sem utrujena...bom zdele malo pivca zvrnala,mogoče bo kej haska...
Kaj je obvezna oprema pri dodatkih?Koliko flašk,da je komot?In kaj ko kam gremo?user posted image Joj...dajte pomagat se zopet učimuser posted image Ima katera novalac,sedaj dobiva AC,ali lohka kej nadaljevanlnega?
Bolj malo vem o vsem tem,se moram utečtuser posted image

Fullllllll lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam se naj usmerim ,da še js preberem tisto debato?user posted image

p.s. Majchy tista posoda je iz interspara in je 30e.
debata je tukaj:
http://www.ringaraja.net/forum/A_ne_znate_ve%C4%8D_rodit_OTROKA%3F/m_4367265/tm.htm
škoda za mleko.....probi več počivati in Patricijo pristavljati....drugače pa si bila pridna ker si toliko časa dojila......midve imava flaško TommyTiplle in meni je super.....za ven imam manjo posodico z AM(v millerju prodajajo take da že določeno merico neseš s sabo in jo samo streseš,in termovko z vročo vodo

posodo sem pa v ljubljani v interšparu iskala pa jo niso imeliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 66
28.7.2009 11:40:11   
sunny24
surf, mi mamo za Gajo 4 ta velike flaše 250ml in 5 ta malih 125ml (te so ostale še ko se je rodila) in ji v te dajem čajčka oz ko se ponoči zbudi k se itak samo crklja ji kar v to naštimam mleko.

Novalac AC obstaja tudi 2, ampak jst bom počasi kar na navadnega novalac prešaltala.

Ko gremo kam...Vzamem 2-3 flaše (odvisno kam in za kolko cajta gremo), mleko sabo, vodo v termovki, v eno flašo ohlajeno prevreto vodo, čajček in gremo. Če pa gremo za cel teden pa vzamem vse flaše.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.7.2009 11:40:49   
claud

tistga zbriši in drugo kodo kopiraj

Ne morm zbrisat ker mi ne odpre spljoh

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 68
28.7.2009 11:45:04   
claud
no zdj mi je pa ratal kopirat, tickerja pa ne vidm...sam linkuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 69
28.7.2009 11:53:19   
Čebel@

no zdj mi je pa ratal kopirat, tickerja pa ne vidm...sam linkuser posted image
zbriši in kopiraj drugo kodo(so različne)-ne vem kako je tam jaz imam druge tickerje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 70
28.7.2009 11:56:07   
claud
Sam eno kodo mam...
mah Qrc ne da se mi še s tem j....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 71
28.7.2009 11:57:17   
Čebel@

Sam eno kodo mam...
si celo kopirala?
super avataruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 72
28.7.2009 11:58:09   
claud

Sam eno kodo mam...
si celo kopirala?

Ja celo!

Avatar zamenjanuser posted image tukaj vam mahauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 73
28.7.2009 12:01:20   
Čebel@

Sam eno kodo mam...
si celo kopirala?

Ja celo!

Avatar zamenjanuser posted image tukaj vam mahauser posted image
pol pa ne vem kaj bi bilouser posted image
full  je cukeruser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 74
28.7.2009 12:07:30   
claud
Ni panike... bo sunny the tečka povedalauser posted image user posted image

Ful uživa v viseči mreži, v senčki med dvema drevesomauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!